Redactia.ro
Home » Știri » Pandemia de COVID-19 a fost prezisa in 2005. Cine anunta marele dezastru

Pandemia de COVID-19 a fost prezisa in 2005. Cine anunta marele dezastru

Potrivit specialistilor in medicina, pandemia de coronavirus este abia la inceput, chiar daca omenirea se confrunta cu valul al doilea si se presupune ca lucrurile ar trebui sa revina la normal. Insa, in 2005, boala careastazi face ravagiii in lume a fost prezisa. Cel care a amintit acest lucru a fost Cozmin Gusa, mogul media si analist politic.

 

Cozmin Gusa a marturisit de curand ca scenariul pandemiei de astazi a fost prezis in 2005 de care CIA (Central Intelligence Agency) din Statele Unite. ”Spre anul 2020, o boală care va semăna cu o formă gravă de pneumonie se va răspândi în întreaga lume, atacând plămânii și bronhiile și este rezistentă la toate tratamentele cunoscute. Mult mai stupefiantă decât boala în sine va fi DISPARIȚIA SA BRUSCĂ ȘI REAPARIȚIA EI 10 ANI MAI TÂRZIU, înainte de a dispărea pentru totdeauna la fel de rapid precum a apărut”, se arata in rapoartele americanilor, citate de Gusa.

Virusul a fost creat in mod artificial

Tot Gusa spune ca virusul Covid-19 a fost realizat artificial  si folosit ca o arma impotriva economiei mondiale. “ALEXANDRE ADLER este un istoric și geopolitician francez, care s-a ocupat în ultimii 20 de ani de traducerea pentru public a rapoartelor oficiale ale CIA, avertizând în cărțile scrise despre așa-zisele „previziuni” ale serviciului secret american, care chiar se vor întâmpla. În urmă cu peste 10 ani, a procedat la fel cu RAPORTUL CIA DIN 2005 unde, spre uimirea celor care recitesc cartea, apare clar ceea ce se întâmplă în acest an cu PANDEMIA CORONAVIRUS”.

 CIA avea deja informatii despre virus

Tot potrivit rapoartelor CIA , se pare ca se stia deja ceea ce urma sa vina, inca din 2005, cand virusul era deja descris: „Debutul unei pandemii depinde de mutația genetică naturală, de recombinarea tulpinilor virale aflate deja în circulație sau de apariția unui nou factor patogen în populația umană. Tulpinile de gripă aviară foarte patogene, precum H5N1 sunt probabil candidați pentru acest tip de transformare, dar alți agenți patogeni, cum ar fi sindromul respirator acut sever coronavirus și anumite tulpini de gripă vor avea aceleași proprietăți”.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: