Redactia.ro
Home » Știri » Papa Francisc nu este infectat cu coronavirus. Pontiful și-a anulat mai multe evenimente din cauza unei răceli

Papa Francisc nu este infectat cu coronavirus. Pontiful și-a anulat mai multe evenimente din cauza unei răceli

Papa Francisc nu este infectat cu coronavirus. Pontiful și-a anulat mai multe evenimente din cauza unei răceli

Papa Francisc nu este infectat cu coronavirus. Pontiful și-a anulat mai multe evenimente din cauza unei răceli. Papa Francisc și-a anulat participarea la o tradiție reculegere spirituală organizată alături de alți prelați din Curia în Ariccia.

Papa Francisc nu este infectat cu coronavirus. Pontiful și-a anulat mai multe evenimente din cauza unei răceli

În urmă cu câteva zile, Papa Francis a anunțat că își anulează mai multe evenimente din cauza unor probleme de sănătate. Multă lume își făcea griji din cauza că pontiful ar putea fi infectat cu coronavirus, dar acesta a fost testat negativ pentru COVID-19. De fapt, Papa Francis are o simplă răceală.

Purtătorul de cuvânt al Vaticanului, Matteo Bruni a declarat că nu comentează această informație.

Din păcate, o răceală mă obligă să nu particip în acest an la reculegerea de Postul Paştelui. Îmi voi continua reculegerea aici”, declarase papa Francisc.

Papa Francisc are probleme de sănătate

Pontiful în vârstă de 83 de ani a avut o problemă de sănătate când avea 20 de ani. Acestuia i s-a extirpat o parte dintr-un plămân, iar acum acesta și-a anulat mai multe audiențe din cauza unei afecțiuni respiratorii.

Duminică, Papa Francisc a apărut pentru prima oară în public după o ușoară indispoziție anunțată la Vatican. Acesta și-a făcut apariția la o fereastră a Palatului Apostolic din Vatican pentru a se adresa miilor de credincioși reuniți în piața Sfântul Petru. În timpul mesajului rostit, suveranul pontif a tușist de câteva ori și părea că avea căile nazale înfundate.

În acest moment, Italia se confruntp cu cea mai gravă epidemie de COVDID-19 din Europa. 52 de persoane au murit, iar alte 2.000 sunt infectate cu coronavirus.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: