Redactia.ro
Home » Știri » Parastasul inedit organizat de o văduvă în amintirea soțului ei. Este ireal ce a ajuns să facă femeia

Parastasul inedit organizat de o văduvă în amintirea soțului ei. Este ireal ce a ajuns să facă femeia

parastas

Într-un gest de iubire și respect, o femeie pe nume Katie Young a decis să transforme parastasul soțului ei într-un eveniment cu totul și cu totul special, menținut ca o celebrare a vieții, mai degrabă decât o comemorare tristă a morții. Această abordare inovatoare a atras atenția și admirația internauților, devenind rapid virală pe internet.

Brandon Young, soțul lui Katie, a murit la vârsta de 39 de ani, în urma unor complicații survenite după un accident vascular cerebral. Pentru Katie, gândul unei înmormântări tradiționale și a unui parastas obișnuit era de nesuportat.

Ce hotărâre a luat femeia

Katie a explicat că a dorit ca cei trei copii ai săi, Eleanor (12 ani), Clyde (10 ani) și Ingrid (8 ani), să nu fie traumatizați de o înmormântare tradițională. Ea și-a dorit ca micuții să-și amintească de tatăl lor cu zâmbete și bucurie, nu cu lacrimi și durere.

„De fiecare dată când mă gândeam la organizarea unei înmormântări obișnuite simțeam că nu asta e ceea ce trebuie, ce îmi doresc,” a mărturisit aceasta pentru nypost.com. „Nu puteam să suport ideea de-a sta într-o biserică sau să aud vorbele și discursurile celor din jur, cu lacrimi în ochi. Ar fi fost o tortură pentru copiii mei și cu siguranță s-ar fi transformat în ceva ce eu nu pot să duc,” a adăugat Katie.

Evenimentul organizat de Katie a adunat peste 500 de persoane, iar imaginile de la această „sărbătoare a vieții” au devenit virale pe internet. Reacțiile au fost diverse, dar predominant pozitive, mulți admirând curajul și creativitatea lui Katie de a organiza un eveniment care să aducă zâmbete într-un moment de tristețe.

 

@sicily.wilcockWe will miss you Brandon. Thanks for all the laughs and love!

♬ British Beatles style, gorgeous pop instrumental(1474245) – Takenosuke

Cu această viziune în minte, Katie a organizat un parastas neconvențional, transformat într-o celebrare a vieții lui Brandon. În loc să fie vorba despre moartea soțului său, femeia a ales să fie vorba despre viața lui Brandon, așa că a organizat un eveniment ce a semănat, mai degrabă, cu o reuniune de prieteni care și-au împărtășit amintiri cu zâmbetul pe buze. Colecția de artă și viniluri a lui Brandon a fost oferită celor prezenți ca amintire, iar copiii s-au distrat la un castel gonflabil.

Povestea lui Katie și a parastasului organizat de ea este o lecție despre cum putem transforma durerea și pierderea într-o celebrare a vieții

„Cea mai bună parte a fost că am văzut un zâmbet la copii, vor avea doar amintiri frumoase cu și despre tatăl lor, fără să rămână cu traume,” a spus Katie, exprimându-și satisfacția că a reușit să transforme un eveniment potențial traumatic într-o ocazie de bucurie.

Comunitatea și cei prezenți la eveniment au fost profund impresionați de modul în care Katie a ales să-și onoreze soțul. Gestul ei a fost considerat un act de iubire și curaj, reușind să aducă o lumină de speranță într-un moment de durere.

Imaginile și povestea acestui parastas neobișnuit au stârnit numeroase reacții pe internet. Internauții au lăudat inovația și curajul lui Katie, iar povestea a fost distribuită de mii de ori, generând discuții despre cum putem face față pierderii și cum putem celebra viața celor dragi.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: