Redactia.ro
Home » Stil de viață » Părintele Necula, sfat către tineri. Care e vârsta potrivită într-o relație! ”Întotdeauna să calculați”

Părintele Necula, sfat către tineri. Care e vârsta potrivită într-o relație! ”Întotdeauna să calculați”

parintele Necula

Părintele Constantin Necula este una dintre personalitățile spirituale remarcabile din România, cunoscut pentru modul său captivant de a transmite învățăturile religioase cu umor și înțelepciune. Printre subiectele abordate se numără și relațiile interpersonale, aducând lumină asupra unor aspecte esențiale ale vieții de cuplu și a dinamicii familiei.

Vârsta potrivită într-o relație: Bomba Părintelui Necula

Părintele Necula a stârnit interes și dezbatere cu privire la diferența de vârstă în cuplu. El a evidențiat importanța unei diferențe de vârstă adecvate între parteneri, subliniind necesitatea de a lua în considerare îmbătrânirea împreună. Această abordare reflectă preocuparea pentru echilibrul și armonia în relațiile de cuplu pe termen lung.

Când ne gândim la diferența de vârstă, să ne gândim că în spatele mirilor se așază prietenii generațiilor lor. Întotdeauna calculați vârsta la care veți ajunge împreună.”, a declarat părintele Necula.

Supunerea și dragostea în căsnicie

În discuțiile sale, părintele Necula a evidențiat și importanța echilibrului în relația dintre soți. El a subliniat că supunerea reciprocă și respectul sunt fundamentale, afirmând că niciun partener nu ar trebui să fie supus mojiciilor sau tratat cu lipsă de respect. Această perspectivă promovează respectul reciproc și egalitatea în cadrul căsniciei.

A-ți iubi soția înseamnă a schimba copilul, a spăla vasele. Chiar și dacă ești popă. Popa-i popă de la ușă încolo. În casă este părintele copiilor săi și soțul soției sale. Asta înseamnă, de fapt, a fi soțul cuiva, a-l însoți în toate. Din nefericire, cele mai frumoase lecții de însoțire le vezi pe patul de moarte. Cum să fie egalitate când femeia naște, și bărbatul nu? Femeia este net superioară bărbatului. Există în epistola care se citește la cununie un verset care spune: >. Acest lucru e valabil, însă, când bărbatul face pentru femeie ce-a făcut Hristos pentru biserică: s-a răstignit pentru ea. ”, a adăugat duhovnicul.

Adevărata semnificație a iubirii și a familiei

Părintele Constantin Necula a adus în discuție și conceptul profund al iubirii autentice și al vieții de familie. El a clarificat că adevărata iubire și angajamentul familial nu se bazează pe capricii sau interese egoiste, ci pe devotamentul și respectul reciproc. Aceste principii constituie fundamentul unei familii sănătoase și fericite, conform învățăturilor spirituale promovate de părintele Necula.

A crește în familia ta înseamnă a te întări în valori comune. Putem sta 24 de ore în camere diferite, uitându-ne la alte emisiuni, citind alte cărți, mâncând altă mâncare, bând altă apă, dar bunurile comune sunt copiii. Sunt foarte întristat când aud că o familie, ca să nu divorțeze, face un copil. Copilul nu e bară de sudură. La capătul carierei este o prăpastie dacă aceasta nu s-a împlinit într-o dragoste. Atunci când ne iubim soțiile și copiii, împlinim iubirea lui Hristos.”, a spus părintele Constantin Necula.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: