Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Părintele Vasile Ioana, despre ce trebuie să facă cei care nu țin post

Părintele Vasile Ioana, despre ce trebuie să facă cei care nu țin post

Părintele Vasile Ioana

Părintele Vasile Ioana este unul dintre cei mai apreciați preoții din România. Cuvintele sale circulă pe tot internetul, iar oamenii îl ascultă și îi dau dreptate.

Aflându-ne în Postul Paștelui, părintele a fost invitat în emisiune la TeoShow unde a fost întrebat ce trebuie să facă cei care, din anumite motive, nu reușesc să țină postul.

„Dacă n-ai ținut post, Dumnezeu te iartă. Du-te la spovedanie și spune “Iartă-mă Doamne”, căci lui Dumnezeu te spovedești, nu părintelui. Lui îi spui tot ce ai greșit și atunci părintele îți dă darul sfânt al iertării, pe care Dumnezeu l-a dat oamenilor prin răstignirea sa, prin sângele său și atunci ești egal cu un sfânt, sunt sfaturile părintelui.“, a spus preotul în emisiune.

Din discuție în discuție, Teo a atins un subiect care o macină și anume momentul în care oamenii trimit pe cineva sau ceva spre necuratul, când îi rostesc numele.

„Demonul este o existență reală, spirituală, care nu are nevoie de timp și spațiu. În momentul în care ai folosit cuvântul acela, el vine și îți dă o stare negativă și se poate și transmite foarte ușor, de aceea recomand ca nicio mamă să nu își înjure copilul cu acest cuvânt, mă doare sufletul când aud, ele transmit lucruri copiilor care nu au apărare. E cumplit“, a spus părintele Vasile Ioana.

Părintele Vasile Ioana, duhovnicul lui Dan Negru: „Părinte, cum e cu moartea?“

„I-am spus că moartea nu există.E doar o trecere, sufletul tău pleacă din carcasa asta care este o garsonieră confort trei, pleacă și se duce la Cer, se întâlnește cu Dumnezeu. Abia aștept. I-am zis că nu îmi e frică de moarte, mi-e frică de judecata lui Dumnezeu în schimb. Adică știi, te întâlnești cu șeful cel mare și acolo te întreabă Dumnezeu. Uite ți-am dat totul, tu ce ai făcut?

(…) Dumnezeu mi-a dat o conștiință, mereu mă gândesc dacă fac bine. Sunt o fărâmă de divinitate, și eu, și tu, și toți oamemii. “, a adăugat părintele.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: