Redactia.ro
Home » Homepage » Părinții lui Mădălin rup tăcerea! Ce spun despre acuzațiile făcut de Narcisa, dar și despre banii strânși pentru înmormântare: ”Îmi pare rău”

Părinții lui Mădălin rup tăcerea! Ce spun despre acuzațiile făcut de Narcisa, dar și despre banii strânși pentru înmormântare: ”Îmi pare rău”

Tragedia a lovit o familie din Deveselu după ce Mădălin, un tânăr de 23 de ani, și-a pierdut viața într-un accident rutier devastator. Doliul și durerea sunt însă umbrite de un scandal public între familia îndoliată și Narcisa, fosta iubită a lui Mădălin.

Conflictul a escaladat pe rețelele sociale, unde acuzațiile și răspunsurile au fost schimbate în mod deschis, adâncind rana unei pierderi deja insuportabile.

Tatăl lui Mădălin ripostează la acuzațiile făcute de Narcisa

Potrivit unor surse apropiate familiei, Narcisa a deschis un cont de donații imediat după accident, promițând că fondurile strânse vor ajuta la acoperirea cheltuielilor înmormântării lui Mădălin. Totuși, familia tânărului defunct susține că banii colectați nu au fost folosiți în acest scop.

Tatăl lui Mădălin a postat un mesaj emoționant pe Facebook, în care își exprimă durerea și dezamăgirea față de situația creată de Narcisa. El a cerut dreptate și transparență, solicitând ca toți cei care au donat să cunoască adevărul despre modul în care sunt folosiți banii lor.

„Bună ziua, țin să vă anunț în calitate de părinte al lui Mădălin Paul care a decedat în accident că în contul deschis de doamna Sanda Modringa fără solicitarea noastră și fără să vrem a creat acest cont pentru a strânge bani pentru Mădălin, acești bani care nu au ajuns nici până în ziua de azi la noi, ea folosindu-se de această situație neplăcută și profitând de durerea noastră cât și de el. Îmi pare rău pentru cei care au donat bani în acel cont crezând că ajung la noi”, a scris tatăl său.

Narcisa susține că s-a ocupat de înmormântare

Narcisa nu a întârziat să răspundă, susținând că ea a fost cea care s-a ocupat integral de înmormântarea lui Mădălin și că părinții tânărului nu au contribuit cu nimic la organizarea acestui ultim omagiu. Afirmațiile ei au fost făcute publice printr-o serie de postări pe rețelele de socializare, unde a explicat detaliat modul în care a gestionat situația, într-un efort de a clarifica unde au fost direcționați banii donați.

„Bună ziua, țin să vă anunț, că aș vrea ca părinții lui Mădălin să justifice că ei au contribuit cu ceva la înmormântarea băiatului lor! Dacă nu o să justific eu că înmormântarea a fost făcută de mine, tot ce conține o înmormântare, haine, mâncare, tron, etc! Vreau să fim corecți, dacă nu, revin eu cu dovezi!”, a scris Narcisa, pe rețelele de socializare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: