Redactia.ro
Home » Știri » Pățania unui turist român, aflat în vacanță în Zakynthos. Vacanța lui s-a transformat într-un coșmar: ”Paguba este destul de mare”

Pățania unui turist român, aflat în vacanță în Zakynthos. Vacanța lui s-a transformat într-un coșmar: ”Paguba este destul de mare”

GALERIE FOTO (2)

Un român a avut parte de o experiență neplăcută, la scurt timp după ce a ajuns în Grecia, mai precis în Zakynthos. Vacanța lui s-a transformat într-un adevărat coșmar, așa cum nu s-ar fi gândit niciodată. Nu a fost pus la încercare doar o dată, ci de două ori. Iată ce a pățit, de fapt, românul.

Ce a pățit un turist român în Grecia

Un turist român a trecut prin clipe de groază după ce a fost jefuit. Nu o dată, ci de două ori. Bărbatul, foarte revoltat, a povestit totul pe un grup de Facebook, destinat vacanțelor in Grecia. Prima dată, acesta s-a ales cu mașina spartă, iar mai apoi cu casa în care erau cazați…spartă și jefuită. Toate bunurile pe care aceștia le aveau, au fost luat de către hoți. Românul spune că singurul noroc a fost că aveau actele cu ei. Totuși, acesta susține că paguba este destul de mare. Nici prin capa nu i-ar fi trecut că se va confrunta cu o asemenea situația. Trebuia să fie o vacanță frumoasă, însă s-a dovedit a fi de coșmar.

Un alt lucru l-a înfuriat pe român: atitudinea polițiștilor. Acesta a povestit și că oamenii legii nu ar fi fost interesați de situația prin care trecea românul. Aceștia i-ar fi spus că sunt situații similare foarte multe și că nu ar avea cum să-i ajute. Ei bine, acest lucru a mai fost o ”lovitură” pentru român.

Cum s-a întâmplat totul

Ne-a fost spartă locuința în care am fost cazați și ne-au fost sustrase mai multe bunuri, din fericire nu ne-au lipsit documentele. Paguba este destul de mare, dar cel mai mult am fost dezamăgit de atitudinea polițiștilor, atât a celor care au venit la fața locului cât și a celor de la secția de politie din Zakynthos. Nici măcar nu au fost interesați de ceea ce s-a întâmplat spunându-ne foarte lejer: ‘Avem sute de astfel de cazuri pe zi, nu avem cum sa va ajutam, puteți da o declarație, dar nu va ajuta la nimic’. Cu alte cuvinte sunt depășiți de situație”, a scris pe Facebook, turistul nemulțumit.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini