Redactia.ro
Home » Știri » Patronul magazinului, Paul Bușe, care a ucis-o pe tânăra gravidă ar fi fost îndrăgostit de ea

Patronul magazinului, Paul Bușe, care a ucis-o pe tânăra gravidă ar fi fost îndrăgostit de ea

Cum arată locul în care Ioana a fost ucisă cu o drujbă de șeful ei? Imaginile durerii FOTO

Descoperiri șocante în cazul tragic al crimei din Sectorul 3, unde Paul Bușe, în vârstă de 72 de ani, este suspectat de omorul tinerei însărcinate Beatrice. Anchetatorii explorează posibilitatea unei relații complicate între cei doi.

O nouă dezvăluire cutremurătoare în cazul crimei din București schimbă complet perspectiva asupra tragediei, sugerând că Paul Bușe, în vârstă de 72 de ani, principalul suspect în caz, ar fi fost îndrăgostit de victima sa, Beatrice. Ancheta se complică, iar procurorii au luat probe ADN pentru a stabili dacă Paul Bușe este tatăl copilului pe care Beatrice îl purta în pântece.

Familia tinerei este devastată de durere

Mama și mătușa victimei au făcut declarații șocante, afirmând că Paul Bușe ar fi avut sentimente pentru Beatrice. Se pare că acesta ar fi încercat să o abordeze anterior și că ar fi făcut avansuri în vară. Dezvăluirile acestora au dat peste cap întreaga anchetă, aducând o nouă dimensiune tragicului eveniment.

Incidentul tragic a avut loc joi dimineața, când Paul Bușe a intrat în magazinul alimentar din complexul comercial Postăvaru, Sectorul 3, unde Beatrice lucra. Potrivit procurorilor, el ar fi atacat-o cu un cuțit și ar fi folosit și o drujbă pentru a-și duce la îndeplinire planul malefic. Mai mult, anchetatorii susțin că individul ar fi premeditat totul, baricadându-se în magazin cu tânăra pentru a-și pune în aplicare intențiile criminale.

„Știa ce vrea să facă, a închis ușile, a închis tot. A venit cu cuțitele după ea. I-a propus să iasă la o cafea și fata i-a zis, bine nenea Paul și i-a zis mergem aici și bem o cafea pe terasă. Iar el, nu nu mergem în garsoniera mea. I-a făcut avansuri în vară”, a mărturisit mama tinerei pentru Observator.

Ce relație exista între Paul Bușe și Ioana Beatrice

Paul Bușe s-a prezentat ulterior la Secția 12 de Poliție, recunoscând că a comis omorul, dar oferind detalii contradictorii cu privire la motivul crimei. Inițial, a susținut că Beatrice ar fi furat din magazin, iar apoi a refuzat să mai ofere declarații, afirmând că doar el, fata și Dumnezeu știu ce s-a întâmplat între ei.

Beatrice, o tânără de doar 23 de ani, era însărcinată în trei luni și abia aștepta să devină mamă. Întregul caz a șocat opinia publică, iar Paul Bușe se află acum în arest preventiv, riscând cea mai grea pedeapsă pentru omor. Ancheta continuă pentru a clarifica relația complicată dintre cei doi și a aduce la lumină întregul context al crimei tragice.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: