Redactia.ro
Home » Știri » Patru ani de la Colectiv. Nicolae Bănicioiu nu a venit la Parchetul General pentru audieri

Patru ani de la Colectiv. Nicolae Bănicioiu nu a venit la Parchetul General pentru audieri

Patru ani de la Colectiv. Nicolae Bănicioiu nu a venit la Parchetul General pentru audieri

Patru ani de la Colectiv. Potrivit Mediafax, fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu nu s-a prezentat la Parchetul General fiind citat în calitate de martor în cazul incendiului de la Colectiv. Avocatul victimelor cere ca fostul ministru să fie adus cu mandat.

Patru ani de la Colectiv. Nicolae Bănicioiu nu a venit la Parchetul General pentru audieri

Viorel Ursu, avocatul victimelor din Colectiv, s-a prezentat, miercuri la Parchetul General, pentru că fostul ministru al Sănătății, Nicolae Bănicioiu urma să fie audiat. Dar se pare că fostul demnitar, nu s-a deranjat să apară, învocând motive persoanele.

Am fost ieri când, în sfârșit, s-a prezentat domnul Raed Arafat. Aastăzi am venit pentru că fusese citat domnul Bănicioiu care, din motive persoanel, nu poate veni. Ok. Am solicitat, atunci, să fie adus cu mandat de aducere, că așa zice legea. Nu îi comentez gesturile domnului, că se manifestă o senzație de teamă de câteva săptămâni pentru că cineva trebuie să răspundă și nu doi pompieri și trei graficieni”, a spus Doru Viorel Ursu.

Raed Arafat a fost audiat în cazul Colectiv

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat a fost audiat marți, după ce procurorii Parchetului General au deschis un dosar deschis ca urmare a plângerii părinților victimelor și surpaviețuitorilor din CLub Colectiv.

Pe 30 octombrie 2019, se vor împlini 4 ani de la tragedia din clubul Colectiv. În urma incendiului, au murit 64 de persoane, majoritatea dintre ele au murit din cauza bacteriilor obținute din spitalele din România. De asemenea, zeci de supraviețuitori încă se află sub tratament pentru a-și îngriji rănile.

Marș comemorativ pentru victimele din Clubul Colectiv

La patru ani de la tragedia care a întristat o țară întreagă, grupurile civice „Rezistenta” și „Corupția ucide” vor organiza un marș comemorativ în memoria celor 65 de persoane care și-au pierdut viața în incendiul de la Colectiv. Pe 30 octombrie, miercuri va avea loc marșul, în Piața Unirii, urmând ca participanții să plece spre fostul club Colectiv, la ora 19.30.

30 octombrie este data care a șocat un popor întreg și a arătat o țară incapabilă să aibă grijă de cetățenii ei. Pe 30 octombrie 2015 au ars frați și surori, copii și părinți, prieteni și necunoscuți și odată cu ei valul care acoperea mizeria din spitale și corupția din administrația românească.

Citeste si:Carmen Iohannis a făcut senzație la Banchetul Imperial din Japonia

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: