Redactia.ro
Home » Știri » Patru nave de atac ale Rusiei au fost identificate în Marea Neagră

Patru nave de atac ale Rusiei au fost identificate în Marea Neagră

În urmă cu doar câteva ore, a apărut un mesaj public pe contul de Twitter EuromaidanPR potrivit căruia patru nave ruseși de război s-ar afla în Marea Neagră.

Rusia a concentrat 4 nave de război cu o încărcătură de cel puțin 28 de rachete, în Marea Neagră. Anunțul a fost făcut de un purtător de cuvânt al Ministerului Apărării al Ucrainei, potrivit EuromaidanPR.

Patru nave de atac ale Rusiei au fost identificate în Marea Neagră

Această mișcare a fost făcută după ceea ce s-a întâmplat cu nava amiral a Rusiei. Crucișătorul „Moscova“, faimoasa navă cu care se mândrea Federația Rusă a fost scufundată de către rachetele ucrainienilor, conform ultimelor informații apărute.

Fotografia în care nava era cuprinsă de flăcări a fost publicată pe aceeași rețea de socializare cu textul:

 

#Ucraina: Prima imagine cu crucișătorul cu rachete ghidate Moskva al Marinei Ruse care s-a scufundat în urmă cu câteva zile, via @Bormanike.

În funcție de partea în care alegi să crezi, nava a fost fie lovită de 2x R-360 „Neptun” ASM, fie a suferit un incendiu catastrofal de muniție. Tu decizi.

Se poate observa că fotografia a fost făcută de pe altă navă. Nu se cunosc însă amănunte suplimentare referitoare la tipul ei și și pavilionul sub care naviga.

Totuși, cei de la Moscova nu au confirmat această informație. În timpul transportului navei către portul din Crimeea, vasul s-a scufundat. Rușii au declarat la acel moment că a fost scufundată de o furtună de pe Marea Neagră.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: