Redactia.ro
Home » Stil de viață » Patru seriale de dragoste produse de Netflix pe care să le vezi în stil ”binging”

Patru seriale de dragoste produse de Netflix pe care să le vezi în stil ”binging”

Netflix

Dacă ești fan Netflix, dar în aceași timp și fanul vizionării rapide a unui serial, atunci iată câteva recomandări de filme de dragoste disponibile pe Netflix, pe care să le vezi în stil ”binging”.

Seriale scurte de pe Netflix pe care să le vezi în stil ”binging”

Dacă ai timp liber și ești adeptul vizionării serialelor în stil ”binging”, adică să vezi foarte multe episoade, poate chiar sezoane întregi, într-un timp foarte scurt.

Așadar, prima condiție necesară pentru a putea vedea seriale în stil ”binging” este să avem mai multe episoade puse la dispoziție pentru a ajunge cu informația la zi, sau să fie vorba de un serial mai scurt, cu mai puține episoade, pe care să îl terminăm rapid.

Dacă îți plac cel mai mult serialele de dragoste și îți place să le vezi repede, iată câteva selecții din cele mai bune producții Netflix.

  1. Outlander (Străina)

Acest serial o are în rolul principal pe Claire, o asistentă medicală, ce se găsește în mod misterios într-un alt secol, ea fiind din secolul curent. Acum, ea trebuie să învețe să trăiască în secolul al XVIII-lea, unde este obligată să se mărite cu un scoțian. Surprinzător, mai ales pentru ea, este faptul că între ea și soțul ei chiar se naște o poveste de dragoste.

  1. Lovesick

Este un serial în care dragostea este portretizată autentic, cu toate suișurile și coborâșurile sale. În centru sunt două personaje de sex opus, Evie și Dylan, care au o relație de prietenie/dragoste. Nu prea înțeleg bine ce se întâmplă cu ei și cum poate fi definită, de fapt, relația lor. Serialul are trei sezoane, așadar este numai bun de binging!

  1. Plan coeur / The Hook Up Plan

Este un serial franțuzesc, care prezintă povestea Elsei, o tânără care ajunge să se ndrăgostească de bărbatul nepotrivit. Plan couer este un serial original al Netflix, a cărui poveste te va prinde cu siguranță!

  1. Jane The Virgin

Este un serial ceva mai lung, căci are 100 de episoade, însă dacă ești un fan înffocat al stilului binging, atunci poți să îl vezi destul de rapid. După cum îi spune numele, serialul este despre o fată virgină care rămâne cumva însărcinată, după ce este inseminată cu sperma bărbatului pe care îl iubea în adolescență.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: