Redactia.ro
Home » Monden » Paul McCartney, de nerecunoscut! Ipostaza șocantă în care a fost surprins fostul membru al trupei The Beatles

Paul McCartney, de nerecunoscut! Ipostaza șocantă în care a fost surprins fostul membru al trupei The Beatles

GALERIE FOTO (7) Paul McCartney, de nerecunoscut!

Paul McCartney, de nerecunoscut! Membrul trupei Beatles, în vârstă de 78 de ani a rămas unul dintre cei mai apreciați artiști de muzică rock din întreaga lume. Acesta a reușit să-și surprindă fanii cu apariția sa din Pirații din Caraibe, adoptând stilul celebrului pirat Jack Sparow. Recent, artistul a fost surprins într-o nouă ipostază  de-a dreptul șocantă.

Paul McCartney, de nerecunoscut! Ipostaza șocantă în care a fost surprins fostul membru al trupei The Beatles

Paul McCartney, de nerecunoscut! Fostul membru al trupei The Beatles și-a schimbat din nou stilul! Paul McCartney a fost surprins în timpul unei călătorii în St. Barts, alături de soția sa. Nimic neobișnuit pentru fanii artistului, acesta a fost fotografiat într-o ipostază șocantă.Vârsta înaintată a cântărețului și-a cam pus amprenta pe fizicul acestuia. În imaginile de mai jos se poate observa faptul că Paul s-a îngrășat și a îmbătrânit vizibil. Mai mult, pentru a fi mai special, artistul și-a prins părul într-un coc. În 2018, McCartney a renunțat la vopseaua de păr, adoptând un aspect natural. Acesta și-a lăsat părul să crească, ieșind la iveală părul alb al îmbătrânirii. Poate că noul stil al artistului face parte din sărbătoarea lui McCartney după ce albumul său„McCartney III”, l-a pus pe primul loc în topul Billboard pentru prima dată în 31 de ani.

Paul McCartney este una dintre numeroasele vedete care au ales soarele din St. Barts în această iarnă, în ciuda avertismentelor COVID19. Alături de el a fost și soția sa, Nancy Shevell, mai tânără cu 17 ani, care a optat pentru o pălărie și un costum de baie negru. Cei doi, căsătoriți din 2011, s-au relaxat printr-o îmbrățișare emoționantă sub soare. Amândoi au avut ochelari de soare pentru a-și feri ochii de razale puternice ale soarelui. McCartney a înorat într-o perecge de bermude de culoare roșie și și-a ferit trupul de soare cu o bluză specială pentru înot.

Paul McCartney i-a făcut o serenadă soției sale

Fostul membru al trupei The Beatles, Paul McCartney s-a îndrăgostit de femeia de afaceri Nancy Shevell în 2011, iar în 2019, în timpul unei petreceri private din New Jersey, el i-a cântat o serenadă pe scenă, emoționând-o până la lacrimi pe Nancy. Melodia pe care a cântat-o a fost hitul Beatles din 1963 ”I saw her standing there” urmat apoi de melodia ”Crazy in Love”.

Paul și Nancy s-au căsătorit la 9 octombrie 2011, la primăria Marylebone din Londra. Nancy este cea de-a treia soție a artistului, după ce a rămas văduv în 1998 și a fost însurat până în 2008 cu Heather Mills. Paul McCartney a fost basistul trupei The Beatles între anii 1960 și 1975 când a ajuns cea mai importantă formație muzicală din istorie. Piesele pe care le-a scris împreună cu Lennon au rămas pentru totdeauna în istoria muzicală. În 1997 a primit titlul de Cavaler al Ordinului Imperiului Britanic, iar acum, este unul dintre cei mai bogați muzicieni din lume, averea sa fiind estimată la 1,2 miliarde de dolari. Pe 7 septembrie 2018 a lansat „Egypt Station”, cel de-al 18-lea album solo pe care îl semnează.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: