Redactia.ro
Home » Știri » A murit producătorul muzical Phil Spector. Starul a fost infectat cu noul coronavirus

A murit producătorul muzical Phil Spector. Starul a fost infectat cu noul coronavirus

GALERIE FOTO (7) A murit producătorul muzical Phil Spector

A murit producătorul muzical Phil Spector. Omul dintre spatele albumului “Let it Be” al formaţiei The Beatles, s-a stins din viață la vârsta de 81 de ani. Phil Spector s-a infectat cu noul coronavirus în urmă cu o lună, dar starea lui s-a agravat, iar medicii nu au mai putut face nimic.

A murit producătorul muzical Phil Spector. Starul a fost infectat cu noul coronavirus

A murit producătorul muzical Phil Spector. Legendarul producătir de rock ‘n’ roll, Phil Spector a murit la vârsta de 81 de ani, după ce a fost infectat cu noul coronavirus. Producătorul muzical al albumului “Let it Be” al formaţiei The Beatles, se afla după gratii, acesta fiind condamnat pentru uciderea unei actrițe de la Hollywood, în 2003. Conform presei americane, Spector ar fi decedat din cauza unor probleme legate de coronavirus. Acesta s-a infectat cu noul coronavirus în urmă cu o lună, fiind internat după ce starea sa de sănătate s-a agravat. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic. De-a lungul carierei sale, Phil Spector a lucrat cu artiști cunoscuți, precum Tina Turner, Bruce Springsteen sau Beach Boys.

Phil Spector s-a născut pe 26 decembrie 1939 în The Bronx, New York, fiind un producător și textier american. De asemenea, acesta a fost întemeitorul tehnicii de producție „Wall of Sound”, un pioner în ceea ce privește trupele de fete ale anilor 1960. Spector a produs peste 25 de hituri ce au intrat în Top 40 între 1960 și 1965. După câțiva ani, acesta a lucrat cu artiști precum Ike,John Lennon, George Harrison și Ramones cu care a avut un succes incredibil.

Tot Phil Spector este producătorul coloanei sonore a Concertului pentru Bangladesh, câștigător al Premiului Grammy, iar în 1989 a fost inclus în Rock an Roll Hall of Fame, în categoria nonperformer. „You’ve Lost That Lovin’ Feelin”, melodia din 1965 a fost produsă de Spector pentru The Righteous Brothers, fiind crediată de BMI ca fiind cel ami difuzat cântec pentru posturile de radio americane din secolul XX.

Phil Spector și moartea Lanei Clarkson

Lana Clarkson a fost o actriță și lucra și ca gazdă într-un salon VIP la House of Blues din West Hollywood. Aici l-a cunoscut pe Phil Spector, care avea 62 de ani pe atunci, plecând cu el în limuzina sa. Șoferul său, Adriano de Souza, a declarat că a așteptat afară după cei doi au intrat în conacul lui Spector. La scurt timp, producătorul muzical s-a întors la mașină cu o servietă, iar o oră mai târziu, șoferul a auzit o împușcătură, după care l-a observat pe Spector ieșind pe ușa din spate cu un pistol în mână. Conform acestuia, producătorul muzical i-ar fi spus șoferului său: „Cred că am ucis pe cineva”.

După ce oamenii legii au ajuns la fața locului, Spector a fost obligat să-și arate mâinile, care se pare că erau blocate în buzunarele sale din față. Acesta a luptat împotriva poliției și a fost în cele din urmă supus după ce autoritățile au folosit un pistol de asasinat Taser asupra lui. Mărturia lui Spector arată că acesta le-a spus polițiștilor că a împușcat-o accidental pe actrița Lana Clarkson, după care a spus că aceasta s-a sinucis. Când a ajuns la fața locului, Spector i-ar fi spus ofițerului de poliție Beatrice Rodriquez că nu a vrut să o împuște, ci a fost un accident.

Pe parcursul procesului, Spector a angajat și concendiat trei avocați, iar Robert Shapiro l-a reprezentant pe Spector la sesizarea sa preliminară și la audierile preliminare timpurii și a aranjat eliberarea acestuia pe cauțiune de 1 milion de dolari. În 2009, Phil Spector a fost a fost condamnat la închisoare la o pedeapsă între 19 ani și închisoare pe viață.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: