Redactia.ro
Home » Sport » Robinho nu a scăpat! A fost condamnat la închisoare

Robinho nu a scăpat! A fost condamnat la închisoare

Robinho, acuzat de viol, 9 ani de închisoare

Fostul jucător de la Real Madrid, Manchester City și AC Milan a fost condamnat la închisoare pentru un viol comis în 2013. 9 ani de închisoare cu executare a primit fotbalistul brazilian.

Șapte ani a durat procesul în care fostul star al Braziliei a fost acuzat de viol. Robinho este acuzat că a participat la un viol în grup, alături de încă 4 prieteni. Curtea de Apel din Milano este a doua instanță care îl consideră vinovat și a decis să-l condamne la 9 ani de închisoare cu executare. Fotbalistul are 90 de zile la dispoziție pentru a face apel la Curtea de Casație. În toată această perioadă, Robinho a negat faptele. A spus că actul sexual a avut loc cu consimțământul femeii. Atacantul juca la Milan în acea perioadă. Potrivit presei din Italia, victima avea 22 de ani și era de origine albaneză. Aceasta nu ar fi putut să opună rezistență pentru că ar fi fost inconștientă după ce a fost îmbătată de grupul din care a făcut parte și Robinho. Fostul internațional brazilian a mai fost acuzat de viol şi în 2009, când juca la Manchester City, dar acel caz a fost clasat. Și în acel caz faptele au fost similare. Femeia susținea că a fost îmbătată.

Santos i-a reziliat contractul

Ultima echipă la care a jucat Robinho a fost Santos. Aceștia i-au reziliat însă contractul în luna octombrie din cauza presiunii impuse de sponsorii echipei. Doar o săptămână a stat fotbalistul la Santos. Motivul oficial al despărțirii a fost altul. Brazilianul a spus că are nevoie de timp să se ocupe de proces. Acesta a rămas în Brazilia, deoarece constituția interzice extrădarea. În acest caz totuși, cele două țări ar putea ajunge la un acord, și Robinho ar putea să-și ispășească pedeapsa în Brazilia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: