Redactia.ro
Home » Sport » Un oficial cere ca Robinho să meargă la închisoare! Este acuzat de viol

Un oficial cere ca Robinho să meargă la închisoare! Este acuzat de viol

Robinho, viol, închisoare

Robinho a fost condamnat la 9 ani de închisoare, după ce a fost găsit vinovat de o instanță din Italia. A participat la un viol în grup în anul 2013. Ministrul pentru protecția femeii, familiei și drepturilor omului din Brazilia, cere ca atacantul să fie închis cât mai repede.

O instanță din Italia l-a condamnat pe fotbalist la 9 ani de închisoare în anul 2017. Robinho a atacat decizia, iar cazul încă se judecă. Ministrul pentru protecția femeii, familiei și drepturilor omului din Brazilia, Damares Alves cere ca acesta să nu fie iertat. Femeia este foarte pornită ținând cont că și ea a fost în trecut victima unui viol.

„La închisoare imediat! Nu am altceva de spus. Mai poate face apel, dar înregistrările convorbirilor… Ce altceva mai vreți? Închisoare! Niciun violator nu poate fi aplaudat. Aceasta este o infracțiune care nu merită nicio compasiune pentru cel care a făcut abuzul. El trebuie să-și accepte sentința primită, fie aici, fie în Italia. Sentimentul pe care acea înregistrare mi l-a dat a fost unul de greață, mi-a venit să vomit”, a declarat Damares Alves.

În înregistrarea de care vorbește oficialul brazilian, fotbalistul a spus că nu îi pasă de victimă, pentru că aceasta era beată.

Robinho susține că este nevinovat

Fapta a avut loc în 2013, într-un club din Italia. Atacantul nu a negat, dar a declarat că ce s-a întâmplat a fost cu acodul femeii. La momentul respectiv victima avea 23 de ani.
În cariera sa Robinho a jucat la Milan, Real Madrid sau Manchester City. Ultima echipă cu care semnase a fost Santos, dar după doar o săptămână contractul i-a fost reziliat. Oficialii grupării au declarat că îl lasă să se ocupe de proces. Dacă va primi o sentință definitivă de condamnare la închisoare, jucătorul de 36 de ani ar putea ispăși pedeapsa în Brazilia. Constituţia braziliană interzice extrădarea cetăţenilor săi. Este foarte posibil însă ca cele două tări să ajungă rapid la o înțelegere în acest caz.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: