Redactia.ro
Home » Sport » Fotbalistul cercetat pentru viol a scăpat de acuzații! Jurnaliștii au aflat despre cine este vorba

Fotbalistul cercetat pentru viol a scăpat de acuzații! Jurnaliștii au aflat despre cine este vorba

Hudson-Odoi, Chelsea, viol

În urmă cu o lună, Hudson-Odoi, jucătorul celor de la Chelsea a fost acuzat că a participat la un viol în grup. Poliția a anunțat că nu va lua nicio măsură, tânărul de 19 ani scăpând de acuzație.

Poliția anunța că un tânăr fotbalist este acuzat de viol. Numele acestuia nu a fost făcut public, dar jurnaliștii au aflat că era vorba despre jucătorul de 19 ani al celor de la Chelsea, Hudson-Odoi. Acesta a anunțat că toate acuzațiile au fost retrase.

“Am învăţat că a fi fotbalist şi jucând la unul dintre cele mai bune cluburi din lume implică o mare responsibilitate”, a scris Hudson-Odoi, pe contul său de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Callum Hudson-Odoi (@calteck10) pe

„Un bărbat arestat duminică, 17 mai, în urma unei acuzaţii de viol, petrecut la Palmer Road , SW11 a fost eliberat fără alte măsuri. Prin urmare, incidentul nu mai este cercetat de poliţie”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Femeia a povestit ce s-ar fi întâmplat în casa fotbalistului

Fapta s-a petrecut chiar în apartamentul jucătorului. O tânără a susținut că a participat la o petrecere unde i s-a pus ceva în băutură. Când s-a trezit în dimineața zilei următoare, aceasta era în pat lângă Hudson-Odoi. Avea zgârieturi pe picioare, iar fotbalistul i-a explicat că au întreținut raporturi sexuale. Femeia a susținut că nu și-a dat niciodată consimțământul, iar tănărul jucător și prietenii săi ar fi abuzat-o, scriu jurnaliștii de la Daily Star. Ea spunea că a băut două pahare și nu își mai amintește nimic. Numele victimei nu a fost făcut public.

Mesajul fotbalistului pentru fani

Jucătorul lui Chelsea a publicat un mesaj pentru fanii săi, după ce acuzațiile au fost retrase.

„Aş dori să folosesc aceată platformă ca să le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de mine. M-au susţinut în această perioadă dificilă. Pe viitor voi încerca să mă folosesc de faptul că sunt jucător la Chelsea pentru a fi cel mai bun model posibil”, a scris Hudson-Odoi pe Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: