Redactia.ro
Home » Sport » Neymar, din nou la tribunal! Femeia care l-a acuzat de viol face noi acuzații

Neymar, din nou la tribunal! Femeia care l-a acuzat de viol face noi acuzații

Neymar, din nou la tribunal

Neymar ar putea ajunge din nou în fața judecătorilor! Femeia care l-a acuzat de viol anul trecut nu se lasă. A lansat noi acuzații la adresa fotbalistului.

Najila Trindade se pare că nu poate trece peste episodul de anul trecut. Atunci femeia a susținut că a fost violată de vedeta celor de la PSG. Neymar a fost achitat, dar acum femeia se pregătește pentru un nou atac. Najila susține că atacantul ar conduce o rețea de prostituate de lux, pe care le aduce din Brazilia în Franța. Mundo Deportivo susține că avocatul femeii, Cosme dos Santos pregătește în acest moment dosarul care va fi depus la poliție.

Neymar acuzat de viol

Anul trecut în luna mai, vedeta celor de la PSG a fost acuzat de viol. Fotbalistul și Najila s-au cunoscut pe rețelele de socializare. Apoi Neymar a invitat-o la Paris. Femeia s-a deplasat în Franța, unde a fost cazată la hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe. Seara, fotbalistul ar fi venit beat. Femeia susține că acesta a devenit violent și a violat-o. A revenit în Brazilia, dar nu a depus plângere imediat, pentru că a spus ea, i-a fost frică. Fotbalistul a recunoscut că au avut o legătură, dar nu a fost vorba niciun moment despre viol, și a susținut că a căzut într-o „capcană”. Brazilianul a fost achitat, iar Najila a fost pusă sub acuzare pe motiv de fraudă procedurală, denunț calomnios și extorcare. Acum femeia vrea să-l dea în judecată în Franța.

Citește și: Rednic, a doua înfrângere! ”Trebuie să fim mai responsabili”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: