Redactia.ro
Home » Sport » Scandal uriaș în Spania! Trei fotbaliști ar putea ajunge la închisoare

Scandal uriaș în Spania! Trei fotbaliști ar putea ajunge la închisoare

Sergi Enrich, Antonio Luna, Spania, proces,

Trei fotbaliști din prima ligă din Spania ar putea ajunge după gratii. Sunt acuzați că au filmat o femeie apoi au distrbuit materialele fără acordul ei.

Capitanul lui Eibar, Sergi Enrich și Antonio Luna, în prezent la Girona s-au prezentat la tribunal. Fapta s-a întâmplat în urmă cu 4 ani. Atunci au filmat momentul în care întrețineau relații intime cu o femeie. Apoi, deși aceasta nu și-a dat acordul au făcut publice imaginile, iar filmul a devenit viral. Sergi Enrich și Antonio Luna i-au trimis filmările colegului lor Eddy Silvestre pentru a se lăuda. Imediat însă filmul a devenit public. Cei trei fotbaliști au dat cu subsemnatul joi la Judecătoria din San Sebastian, Spania. Procurorii cer o pedeapsă exemplară. Nu mai puțin de cinci ani de închisoare pentru Enrich și Luna. Pentru Silvestre s-au cerut trei ani, el fiind acuzat doar de distribuirea filmului pe internet.

Fotbaliștii au recunoscut tot

Sergi Enrich și Antonio Luna și-au recunoscut vina. Și-au cerut public scuze, iar acum arată cu degetul spre prietenul lor, căruia i-au trimis filmarea. Au spus că ei au trimis filmul doar acestuia și niciodată nu l-au făcut public pe internet. De-a lungul procesului au existat momente când cei doi s-au acuzat reciproc. Mai mult Luna a izbucnit în lacrimi în timpul mărturiei sale și și-a arătat regretul pentru cele întâmplate.

„Suntem 100% siguri că Eddy Silvestre este singura persoana către care am trimis videoclipul”, a declarat Enrich, potrivit Marca.

„În niciun moment nu ne-am gândit că lucrurile se vor întâmpla așa. Nu am vrut să rănim pe nimeni”, a spus și Antonio Luna, în fața judecătorilor.

De partea cealaltă, Eddy Silvestre susține că el nu are niciun amestec și că nu a distribuit filmarea.
Femeia care îi acuză pe fotbaliști a fost prima care a depus mărturie, dar a făcut-o în spatele ușilor închise, așa că declarația ei nu a ieșit la iveală.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: