Redactia.ro
Home » Sport » Femeia care l-a acuzat pe Ronaldo de viol vrea mai mulți bani

Femeia care l-a acuzat pe Ronaldo de viol vrea mai mulți bani

cristiano ronaldo, viol

Cristiano Ronaldo continuă să aibă probleme după incidentele de acum 11 ani. Kathryn Mayorga cere alți bani, spunând că atunci a semnat acte deși nu era în deplinătatea facultăților mintale.

În 2009, Cristiano Ronaldo a fost acuzat de viol. Atunci, americanca Kathryn Mayorga a mers cu portughezul de bună voie într-o cameră dintr-un hotel din Las Vegas. Apoi l-a denunțat pe fotbalist. Cristiano Ronaldo i-a plătit femeii 375 de mii de dolari, pentru a renunța la acuzații. La aproape un an după ce cazul părea închis, modelul mai vrea încă 210 mii de dolari susținând că atunci când a semnat înțelegerea nu era în deplinătatea facultăților mintale. Mai mult, Kathryn Mayorga a venit cu noi dovezi medicale care atestă faptul că a fost afectată psihic după incident.

Ronaldo din nou la tribunal?

Starul celor de la Juventus ar putea ajunge din nou la tribunal. În decembrie se va decide dacă se va admite noua plângere a modelului. Dacă judecătorii o vor accepta, portughezul va fi citat din nou la tribunalul din Las Vegas. În urmă cu mai bine de un an, poliția anunța că acest caz nu mai face obiectul unei anchete. Femeia nu s-a lăsat și s-a adresat unei instanțe civile. A cerut anularea contractului confidențial pe care l-a făcut cu fotbalistul în momentul în care a primit banii. În acel act se scrie clar că Ronaldo nu este vinovat, totuși a plătit o sumă de bani pentru ca femeia să-și retragă plângerea.

Ronaldo a negat orice acuzație

Pe 27 septembrie 2018 începea procesul. Fotbalistul a primit citația abia în iunie, și asta pentru că inițial modelul nu a vrut să dea nume. Polițiștii au închis inițial ancheta pentru că nu aveau ce investiga. După nouă luni, femeia a vorbit iar ancheta a început din nou. Ronaldo a negat orice acuzație.Nemţii de la Der Spiegel, au fost cei care au obţinut mărturia lui Mayorga, cât şi actul semnat de Ronaldo şi Kathryn prin care portughezul a fost de acord să-i plătească 375.000 de euro în schimbul tăcerii. Avocatul femeii a spus apoi că ar mai fi gasit încă o victimă a portughezului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: