Redactia.ro
Home » Sport » Cristiano Ronaldo a scăpat! ”Nu există nicio probă”, a spus procurorul!

Cristiano Ronaldo a scăpat! ”Nu există nicio probă”, a spus procurorul!

Cristiano Ronaldo a scăpat

Cristiano Ronaldo poate răsufla ușurat. Procurorul Steve Wolfson a făcut anunțul.

Cristiano Ronaldo a scăpat de acuzațiile de viol. După ce a analizat cazul cu atenție și a luat în considerare toate probele depuse la dosar procurorul a decis. Cazul a fost închis. Dovezile depuse la dosar de avocații lui Kathryn Mayorga, femeia care l-a acuzat pe Ronaldo de viol nu sunt suficiente. Astfel, nu au putut să-l acuze pe starul lui Juventus. Astfel, unul dintre cele mai mediatizate cazuri de viol a fost închis. Până în acest moment, Kathryn Mayorga și avocații săi nu au făcut nicio declarație.

Presupusul viol s-ar fi petrecut în 2009

Ronaldo și Kathryn Mayorga s-au întâlnit în 2009 la un hotel din Las Vegas. După ce au petrecut în compania unor prieteni într-un bar, cei doi au urcat în camera de hotel. După ceva vreme fotbalistul și domnișoara au coborât la barul hotelului, unde au fost surprinși împreună și au continuat să petreacă. Nu a durat mult și Mayorga l-a acuzat pe Ronaldo că ar fi violat-o. Ronaldo a negat în permanenţă acuzaţiile de viol. El a recunoscut că s-au întâlnit, însă a susţinut că ceea ce s-a întâmplat între ei a fost de comun acord.

Câți bani a scos Ronaldo din buzunar

Potrivit presei, fotbalistul ar fi ajuns la o înţelegere în acest caz cu Mayorga în 2010, după ce i-a plătit o sumă considerabilă. 375.000 de euro. A acceptat de asemenea să-i prezinte și dovezi că nu are nicio boală cu transmitere sexuală. Totuși, în 2018 femeia a redeschis cazul. În ianuarie, poliția din Las Vegas a făcut o cerere către poliția din Italia, pentru a obţine un eşantion din ADN al lui Ronlado. La începutul lunii iunie, presa internaţională a scris că femeia, în vârstă de 35 de ani, şi-a retras plângerea în Nevada, însă doar pentru a muta cazul în tribunalul federal, iar lucrurile să se desfăşoare mai rapid. Acum, procurorul de caz a pus capăt definitive acestui scandal. Cristiano Ronaldo a scăpat definitiv de orice acuzație.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: