Redactia.ro
Home » Știri » Paula a decedat după ce a așteptat trei ore o ambulanță. Familia tinerei, de 29 de ani, este devastată de durere

Paula a decedat după ce a așteptat trei ore o ambulanță. Familia tinerei, de 29 de ani, este devastată de durere

Paula a murit la 29 de ani în Italia.

Paula Onofrei, o tânără în vârstă de 29 de ani, și-a găsit sfârșitul în vara anului 2022, așteptând aproape trei ore o ambulanță în Roma. Cu o viață înainte și simptomele unui ulcer perforant, Paula a murit în condiții nefericite, iar familia sa luptă acum pentru a face dreptate și a-i trage la răspundere cei implicați.

Pe 23 iulie 2022, Paula s-a simțit din ce în ce mai rău și, confruntându-se cu dificultăți serioase de sănătate, a cerut ajutorul prin apelarea la ambulanță. Sora ei, Rebecca, a sunat la serviciul de urgență în jurul orei 13.00, însă așteptarea pentru ajutor a devenit un coșmar. O ambulanță a sosit abia în jurul orei 17.00, și chiar mai târziu li s-a spus rudelor că nu era disponibil niciun echipaj de prim-ajutor în acea zi. Această întârziere crucială în asistența medicală a condus la moartea Paulei Onofrei.

Familia tinerei cere să se facă dreptate

Familia, îndurerată și șocată, susține că nimeni nu le-a informat pe celelalte surori ale Paulei despre lipsa ambulanțelor și că tânăra ar fi putut fi salvată dacă ajutorul ar fi venit mai devreme. Cu toate acestea, autoritățile au decis să închidă cazul, susținând că nu există o legătură directă între întârzierea ambulanței și decesul Paulei.

Procurorii doresc să pună capăt anchetei, dar familia refuză să accepte această concluzie și consideră că dreptatea trebuie făcută. Prin intermediul avocatului lor, au formulat opoziție împotriva închiderii cazului și continuă să lupte pentru o investigație corectă și transparentă.

Așadar, familia Paulei rămâne hotărâtă să aducă la lumină adevărul despre circumstanțele care au dus la moartea tragică a tinerei și să obțină dreptate în memoria acesteia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: