Redactia.ro
Home » Monden » Paula Seling a divorțat de soțul ei, Radu Bucura, după 17 ani de mariaj? Primele declarații

Paula Seling a divorțat de soțul ei, Radu Bucura, după 17 ani de mariaj? Primele declarații

O nouă informație scandaloasă a apărut în showbizul românesc: Paula Seling ar fi divorțat de soțul ei în secret. Cine a dat-o de gol pe artistă și cum comentează cei doi această veste!

Paula Seling a divorțat de soțul ei?

Potrivit Click.ro, Paula Seling și soțul ei, Radu Bucura, s-ar fi despărțit. Cei doi ar fi divorțat în secret, iar, ca urmare a acestui fapt, artista ar fi rămas și fără impresar, dat fiind faptul că soțul ei a reprezentat-o în ultimii ani. Acest fapt din urmă a fost confirmat chiar de către Radu Bucura, cel cu care artista a fost căsătorită până nu de curând. „Da, este adevărat, nu mă mai ocup de activitatea Paulei, Cristi Stan se ocupă de concerte și tot ce este nevoie. Găsiți numărul lui pe site, puteți să sunați acolo să aflați tot ce aveți nevoie cu privire la activitatea profesională a Paulei. În rest, nu sunt interesat să comentez alte detalii, nu o să discut viața personală, detaliile din viața privată rămân private.”, a declarat Radu Bucura, soțul Paulei Seling, pentru Click!.

În ceea ce-o privește pe artistă, Paula a declarant că nu poate să vorbească pe tema divorțului pe motiv că era… la o repetiție. „Sunt chiar în mijlocul unor repetiții, nu pot să vorbesc, sunați-mă peste trei ore. Mulțumesc”, le-a spus Paula Seling jurnaliștilor de la Click.ro

Noul impresar al artistei a confirmat divorțul

Contactat fiind de jurnaliștii Click, noul impresar al artistei a confirmat, fără să vrea, divorțul dintre Paula Seling și Radu Bucura. Iată cum a decurs discuția dintre acesta și reporterul Click:

„Reporter Click!: „Practic, de la divorț, Radu nu se mai ocupă de Paula Seling, corect?”
Noul manager al Paulei Seling: „Da, este adevărat, corect.”

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: