Redactia.ro
Home » Monden » Paula Seling a făcut primele declarații după divorț. Artista rupe tăcerea, după 17 ani de căsnicie: „Foarte multe lucruri…”

Paula Seling a făcut primele declarații după divorț. Artista rupe tăcerea, după 17 ani de căsnicie: „Foarte multe lucruri…”

GALERIE FOTO (2)

Vestea că Paula Seling și soțul ei se despart, a cutremurat tot showbiz-ul monden! Cântăreața a vorbit pentru prima dată despre separarea de partenerul ei de viață, cu care a avut o căsnicie de 17 ani. Ce spune artista, acum, după ce s-a aflat de separare.

Paula Seling, primele declarații după divorț

Nimeni nu se aștepta ca Paula Seling și Radu Bucura să divorțeze. Cei doi erau căsătoriți de 17 ani, iar vestea divorțului a venit ca un fulger pentru toată lumea. Cunoscuta artistă a vorbit, pentru prima dată de la separare, despre mariajul pe care l-a avut cu Radu Bucura, cel care se și ocupa de evenimentele ei. Îi era sprijin atât acasă, cât și pentru muncă.

„Am lucrat foarte multe lucruri frumoase împreună, multe videoclipuri, multe piese, multe momente. Și la Eurovision, el a fost autorul ideii pianului de sticlă, care cumva, cu dublu capăt, a fost ca o emblemă pentru noi atunci, în 2010. El s-a ocupat o foarte mare perioadă de timp de ceea ce a însemnat bookingul meu și am fost, într-adevăr, parteneri de afaceri”, a ținut să spună Paula Seling, în cadrul unui podcast postat de Horia Brenciu, pe YouTube.

Paula Seling a fost discretă ca în totdeauna

Paula Seling a ales să fie discretă, atunci când a venit vorba despre viața ei personală. Artista nu a dat foarte multe detalii despre mariajul pe care l-a avut cu fostul partener de viață, timp de 17 ani. Cunoscuta cântăreață a fost mai secretoasă decât de obicei, atunci când a venit vorba să vorbească despre divorțul de cel care i-a fost atât soț, prieten, cât și partener de afaceri. A preferat să țină lucrurile importante pentru ea și să nu dea prea mult din casă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: