Redactia.ro
Home » Monden » Pe Bobonete îl cunoaște toată România, dar puțini au văzut-o pe soția lui! S-au căsătorit după 25 de ani de relație

Pe Bobonete îl cunoaște toată România, dar puțini au văzut-o pe soția lui! S-au căsătorit după 25 de ani de relație

GALERIE FOTO (5) Sotia lui Mihai Bobonete

Mihai Bobonete a devenit unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori din România. Talentul său unic și carisma l-au urcat pe cele mai înalte culmi.

Ei bine, Bobonete nu ar fi reușit să ajungă până aici dacă nu avea o soție puternică și din partea căruia să primească susținerea necesară. Actorul este căsătorit cu Cătălina, cu care doi copii minunați.

Pe Bobonete îl cunoaște toată România, dar puțini au văzut-o pe soția lui! S-au căsătorit după 25 de ani de relație

Deși el este recunoscut de oameni oriunde ar merge, soția lui Bobonete, nu este prea cunoscută în spațiul public, fiind surprinsă de puține ori alături de soțul său la evenimente.

Actorul în vârstă de 40 de ani se mândrește ori de câte ori are ocazia cu familia sa, mai ales cu soția sa Cătălina care i-a dăruit doi copii, pe Octavian în vârstă de 9 ani și Maria, 5 ani.

Celebrul actori si soția sa sunt împreună de 25 de ani, dar abia în 2003 au decis să-și unească destinele. Cununia religioasă a avut loc în 2017.

Conform actorului, cei doi s-au cunoscut când aveau aproximativ 14 ani, iar de atunci au rămas împreună. ‘Am cucerit-o foarte devreme, undeva pe la 12 ani ai ei, 14 ai mei. Și uite că avem aproape 25 de ani de când suntem împreună. Așa că…am și uitat cum am cucerit-o. Nunta efectiv am făcut-o anul trecut, dar a durat că a trebuit să mă conving, știi…25 de ani că vreau să rămânem. Glumesc! (…) Am o relație destul de bună cu copiii, nevasta mă iubește, eu o iubesc pe ea așa că suntem fericiți’, a declarat actorul pentru VIVA.

Mihai Bobonete se poate mândri cu o familie frumoasă

Mihai Bobonete se poate mândri cu o soție frumoasă și inteligentă. Cătălina Bobonete a absolvit Facultatea de Psihologie și profesează ca make-up artist. Întrebat cum reușește să împartă între carieră și familie, actorul a declarat că are timp pentru tot ceea ce iubește.

Familia e familie, aici nu negociez timpul și atribuțiile mele de părinte și de soț, apoi serialul căruia îi datorez atât de mult și abia după vin emisiunile din televiziune și spectacolele mele de stand-up comedy și impro.

Pescuitul, pentru mine, e liniștea care îmi încarcă bateriile și mă menține bun și visător, soția mă ține veșnic îndrăgostit, copiii mă țin tânăr, serialul mă ține cunoscut și apreciat, televiziunea îmi dă bani, iar spectacolele îmi mențin umorul și buna dispoziție, așa că voi găsi timp pentru toate de fiecare dată’, a declarat Bobonete.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: