Redactia.ro
Home » Homepage » Pe cine dă vina Loredana pentru crima comisă. Tânăra spune că asta a făcut-o să-și piardă mințile

Pe cine dă vina Loredana pentru crima comisă. Tânăra spune că asta a făcut-o să-și piardă mințile

crima mangalia

Pe măsură ce zilele trec apar noi informații despre cazul care a șocat o țară întreagă. Loredana, cea care a curmat viața prietenei sale din cauza invidiei și a geloziei are o explicație uimitoare pentru fapta sa. Înțelege că ce a comis este greșit și că ea poate fi considerată un pericol public, dar subliniază că dacă angajatorii de la hotelul în care lucra ar fi ascultat din timp cererea sa nu s-ar fi ajuns la această situație tragică. Iată despre ce este vorba!

Loredana învinovățește angajatorii pentru situația în care s-a ajuns

Loredana aruncă vina pe angajatori și susține că atât ea, cât și Alina îi rugaseră de mai multe ori că le mute în camere separate, însă rugămintea lor a fost, în repetate rânduri, ignorată.

Datorită afirmațiilor exprimate de Loredana Atănăsoaie, echipele de inspecție ale Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) din Constanța au desfășurat o verificare la hotelurile în care Alina Elena Ciobanu (victima) și Loredana Atănăsoaie (autoarea crimei) erau cazate și angajate. În momentul în care tragedia a avut loc, cele două fete lucrau în calitate de cameriste la Hotelul Narcis din Saturn și erau cazate la Hotelul Semiramis din aceeași stațiune.

Este un control dispus de Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanța. Se fac verificări privind legalitatea formelor de angajare, dar și cu privire la normele de sănătate și securitate în muncă. Persoana care a provocat incidentul (n.r. Loredana Atănăsoaie) nu a putut fi audiată pentru că este în arest, însă au fost audiați restul angajaților, care au fost găsiți acolo.

Administratorul firmei a fost invitat să aducă documente la sediul ITM și în funcție de ce constatări vom face, vom lua măsurile legale care se impun”, a declarat Marian Becheanu, șeful ITM Constanța.

Alina Ciobanu și Loredana Atănăsoaie se știau încă din clasa întâi. În această vară, ele au hotărât să își găsească locuri de muncă pe litoral. Au pus planul în aplicare și s-au stabilit în aceeași cameră de hotel, dar în timp au apărut diverse dezacorduri între ele. Ca urmare, Loredana Atănăsoaie a considerat că singura soluție pentru a rezolva aceste probleme era să comită un act de crimă.

Loredana le ceruse șefilor în repetate rânduri să o mute din camera în care locuia cu Alina

Imediat după săvârșirea crimei, Loredana Atănăsoaie a depus eforturi considerabile pentru a șterge urmele. Ea a abandonat trupul Alinei sub o bancă, a aruncat cuțitul într-un coș de gunoi și a făcut curățenie în care Alina și-a dat ultima suflare. Atunci când a fost capturată, a recunoscut toate faptele pentru că a văzut în filme că agresorii care își recunosc faptele se bucură de clemența magistraților. Mai mult decât atât, adolescenta care a comis crimă a încercat să paseze o parte din vină asupra conducerii hotelului.

„Lucram 7 zile pe săptâmână, 9 ore pe zi, iar în contract scris 8 ore pe zi, cinci zile pe săptămână. Cu Elena mă cunoșteam de mult întrucât eram colege de clasă din clasa întâi.

Menționez că aveam cu Elena o relație ceva mai dificilă, din diferite motive inclusiv legate de serviciu și ne-am mai certat, motiv pentru care am cerut pe parcurs șefilor să ne schimbe camerele și să stăm separat. Acest lucru I-am cerut lui M.G și A.M., însă s-a tot tergiversat mutarea noastră, pentru a sta separat“, a declarat Loredana, în fața anchetatorilor.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: