Redactia.ro
Home » Monden » Pe cine face vinovat fiica lui Ion Dichiseanu la un an de la de decesul tatălui său: „Sper să nu doarmă bine noaptea”

Pe cine face vinovat fiica lui Ion Dichiseanu la un an de la de decesul tatălui său: „Sper să nu doarmă bine noaptea”

Se împlinește un an de la moartea lui Ion Dichiseanu, însă fiica acestuia nu are încă sufletul împăcat. Ioana, susține că unul dintre medicii care l-a tratat pe Ion Dichiseanu înainte de tragicul eveniment ar fi vinovat de decesul artistului. 

Ioana Dichiseanu face acuzații grave, în mod public

Pe data de 20 mai se împlinește un an de când îndrăgitul actor, Ion Dichiseanu s-a stins din viață. Cu toate acestea, familia lui nu are liniște nici acum. Aceștia îl blamează pe unul dintre medicii care l-a tratat pe Ion Dichiseanu pentru tragedia prin care trec. 

Cine e vinovat de moartea lui Ion Dichiseanu

În cadrul unui interviu pentru cei de la Antena 3, Ioana Dichiseanu, fiica marelui actor, a făcut acuzații grave și cutremurătoare unuia dintre medicii din spitalul unde a fost tratat Ion Dichiseanu și unde s-a și petrecut tragicul eveniment.

„Nu mă voi împăca niciodată cu ceea ce s-a întâmplat la spital, şi cred că nu mă voi împăca niciodată. Adică, i-am spus şi mamei, dacă nu ar fi existat acest copil şi dacă nu aş fi fost un bun creştin, mi-aş fi făcut dreptate cu mâna mea. Să ştii că un om chiar a suferit, a pătimit şi a murit din cauza altuiva, e ca la un accident de maşină. În momentul în care tu loveşti pe cineva pe trecerea de pietoni, e o crimă, nu? Dar, până la ajunge la un anumit verdict, se întruneşte o comisie, care e formată tot din medici”, a spus ea la Antena 3.

„Aceasta mai spune că nu a dorit să înceapă o procedură pentru a căuta vinovatul în cauza morții tatălui său deoarece ar fi trebuit să trecă din nou prin momente extrem de grele”, mai relatează sursa citată.

Ioana Dichiseanu: „Sper ca cel care a făcut asta să nu doarmă bine noaptea”

Aceasta i-a dorit medicului pe care îl găsește ea vinovat să nu poată dormi noaptea la gândul celor petrecute:

„M-am lăsat păgubaşă, pentru că ar fi însemnat o procedură cu totul şi cu totul dureroasă şi pe care nu aş fi vrut să o fac, şi atunci am spus că mai bine nu, îl las să se odihnească, şi până la urmă nu vreau ca el să rămână aşa în amintirea oamenilor. Să stau prin procese…Dar nu, împăcată nu sunt. Şi sper ca cel care a făcut asta să nu doarmă bine noaptea”, a mai spus fiica lui Ion Dichiseanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: