Redactia.ro
Home » Monden » Pe cine moștenește Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav. Micuța a împlinit anul acesta 5 ani

Pe cine moștenește Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav. Micuța a împlinit anul acesta 5 ani

Bianca Drăgușanu și Victor Slav sunt foarte mândrii de fiica lor, Sofia Natalia, care anul acesta și-a sărbătorit cea de-a 5-a aniversare. Micuța este o rază de lumină pentru părinții săi, care au făcut mereu tot posibilul să o crească cât mai armonios și frumos. Este mereu alintată și răsfățată și deja știe pe ce drum vrea să apuce atunci când se va face mare. Seama foarte mult cu unul dintre părinții săi, care a avut mereu grijă să-i fie un exemplu cât mai bun.

Relația dintre Bianca Drăgușanu și Victor Slav a ajuns la final în urmă cu mai mulți ani, după ce s-au bucurat de multă dragoste și susținere din partea publicului din țara noastră. Încă de la început au fost foarte apreciați pentru povestea lor de dragoste, mai ales că din aparițiile publice mereu au lăsat de înțeles că formează un cuplu perfect.

Cei doi au ales să se despartă fără prea multă vâlvă în spațiul public și să păstreze o relație de prietenie. Fiica lor, Sofia Natalia, are nevoie să se bucure în egală măsură de prezența ambilor săi părinți, așa că ei fac tot posibilul să-i ofere acest lucru.

Pe cine moștenește Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav

Chiar dacă micuța locuiește cu Bianca Drăgușanu, Victor are mereu grijă să o ia în vizită și să îi facă toate poftele. Este foarte mândru de fiica sa, mai ales că aceasta este foarte sociabilă și împarte mereu în jurul său zâmbete și voie bună.

Intenționează să fie lângă ea la fiecare pas, indiferent de drumul pe care și-l va alege în viață. Pentru el este cel mai important ca fetița sa să fie fericită și să se bucure de cât mai multe împliniri în viitor, în funcție de pasiunile și dorințele sale. Astfel, nu vrea să o influențeze în vreun fel, ci mai degrabă preferă să o lase singură să-și contureze preferințele și personalitatea.

,,Nu ma interesează ce anume moștenește, dacă moștenește. Important e că voi fi mereu alături de ea și o voi susține în tot ceea ce va dori să facă. Mă interesează să își găsească propriul drum, să își dezvolte propria personalitate.” , a declarat Victor Slav pentru VIVA!.

Sofia a decis ce vrea să se facă când va fi mare

Victor nu știe însă că Sofia și-a ales deja un exemplu în viață, pe care are de gând să-l urmeze. Micuța o apreciază foarte mult pe Bianca Drăgușanu, pe care o consideră o adevărată „regină”. Astfel, vedeta a avut parte de o destăinuire care a făcut-o mândră și simultan a ajutat-o să-și învețe fiica o lecție importantă despre viață.

Sofia intenționează să se facă „regină” atunci când va fi mare, precum crede că este mama sa. Micuța nu a înțeles încă că Bianca muncește din greu pentru viața pe care o are acum și pentru toate lucrurile minunate pe care i le oferă. În inocența sa, a crezut că acestea vin fără efort, iar mama sa a făcut-o să înțeleagă că un astfel de trai vine și cu sacrificii și eforturi pe măsură.

„Ea vrea să se facă regină. De ceva vreme doar asta îmi spune, că ea vrea să fie regină, că nu vrea să facă nimic, să fie ca mine. I-am zis cum i se pare ei că eu nu fac nimic. I-am explicat că mă duc la rochii, o iau și o duc la gradiniță, la dansuri, la engleză, la o grămadă de lucruri pentru care plătesc o grămadă de bani, iar banii nu vin așa din cer. Ea credea că eu sunt regină și vin așa banii la mine. Așa că acum suntem la chestia asta că trebuie să-i explic că viața nu este atât de colorată. Chit că are cinci ani, trebuie să știe că trebuie să fie responsabilă și asumată”, a povestit Bianca Drăgușanu, potrivit evz.ro.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: