Redactia.ro
Home » TV » Pe el îl știe toată țară, însă fiica lui e complet necunoscută. Daria a împlinit de curând 22 de ani și și-a ales o profesie total diferită de cea a tatălui ei FOTO

Pe el îl știe toată țară, însă fiica lui e complet necunoscută. Daria a împlinit de curând 22 de ani și și-a ales o profesie total diferită de cea a tatălui ei FOTO

GALERIE FOTO (4) Marius Tucă

Marius Tucă este unul dintre jurnaliștii care a fost în centrul atenției după Revoluția Comunistă, fiind cel mai faimos prezentator de televiziune de la vremea aceea.

Cine este fiica lui Marius Tucă. Ce carieră vrea să urmeze

El este cunoscut de toată România, dar puțini știu cine este și cum arată fiica lui Marius Tucă. Ea a împlinit recent 22 de ani, iar tatăl său i-a dedicat o poezie prin care îi urează „La mulți ani”.

Daria nu a urmat cariera tatălui și ea vrea să devină regizor. Deja are un site web pentru fotografiile pe care le realizează, fiind un alt lucru de care este pasionată.

Daria și tatăl ei au o relație foarte apropiată, iar prezentatorul are numai cuvinte de laudă pentru fiica lui, pe care o numește „copilul pe care şi l-ar dori orice părinte”.

Marius Tucă, mesaj emoționant pentru fiica lui, de ziua ei

Marius Tucă a creat o poezie pentru fiica lui, fiind cunoscut faptul că el este un poet amator. Iată ce i-a scris fiicei sale:

”La mulți ani, Daria! 29 iulie 1998

Aşa s-a născut şi lumea,

Cu zâmbetul pe buze, senină

Scăldată în ea şi în lumină,

Ca-n ziua aceea a ta

Desprinsă din calendarul vieţii

Şi ruptă din Rai şi Univers

Învelită în scutece de abur,

Aburul unei dimineţi de vară,

Iar tu erai atât de frumoasă

Leoaică născută din coama lumii

Muşcând din aer şi din sânul mamei

Lapte din comete, din lumina lunii.

Marius Tucă”, a scris fostul realizator TV pe contul său de socializaare.

Marius Tucă a fost unul dintre cei mai bine plătiți jurnaliști din țara noastră, iar el a cumpărat postul de radio Radio Smart.

„Eram un ziarist plătit cu zeci de mii de dolari pe lună, chiar nu aveam ce face cu banii. Există şi afaceri în care am investit foarte mult pentru că voiam să fac ceva cu banii, dar la primele investiţia a fost foarte mică. Şi acum nu vă gândiţi că am conturi pline cu bani, nu, căci am investit de-a lungul timpului în tot felul de chestii şi în ceea ce se numeşte un nou început în presă: Radio Smart”, a spus el.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: