Redactia.ro
Home » Monden » Dan Diaconescu și Marius Tucă, așa cum nu i-ai mai văzut niciodată! Cum arătau la începuturile în presă, la 20 de ani

Dan Diaconescu și Marius Tucă, așa cum nu i-ai mai văzut niciodată! Cum arătau la începuturile în presă, la 20 de ani

GALERIE FOTO (2) Dan Diconescu, Marius Tucă, imagini nemaivăzute

Marius Tucă și Dan Diaconescu sunt deja nume cu rezonanță în mass media, iar acum sunt cunoscuți în domeniul pe care l-au iubit din tinerețe și pentru care au făcut multe sacrificii. Poate mulți nu știu, dar între cei doi există ceva mai mult decât o legătură a domeniului de muncă.

Imagini nemaivăzute cu Dan Diaconescu și Marius Tucă

Cei doi oameni de televiziune au o relație veche de prietenie, pentru că ei și-au petrecut o parte din tinerețe lucrând la același ziar, de altfel, prima publicație din România înființată după Revoluție.

Este vorba despre Curierul Național, care era sub conducerea lui Valentin Păunescu. Cei doi tineri jurnaliști au lucrat aici pentru o perioadă, dar ei nu își permiteau prea multe.

O fotografie făcută la acea dată de Liviu Mânecam a fost postată pe conturile de socializare. Imaginea îi arată pe cei doi oameni de presă în timp ce ieșeau din redacție cu teancurile de ziare ce urmau a fi distribuite. Dan Diaconescu avea 24 de ani, iar Marius Tucă 25. O fostă colegă cu ei de la Curierul Național și-a amintit care era povestea acelei poze.

Marius Tucă, Dan Diaconescu
Marius Tucă și Dan Diaconescu imagini nemaivăzute

A fost ziua in care ne-a pus Horia (n.r. Horia Alexandrescu, director general) să vindem ziarul în stradă. Am făcut echipă cu Pope, Liviu Popescu, Dumnezeu să-l odihnească. Am vândut în față la Orizont și ne-am clasat pe locul doi, după, evident, Dan si Marius. Ei au vândut la Universitate”, a explicat Cristina Teodorescu.

Dan Diaconescu și Marius Tucă dormeau în Gara de Nord

Cei doi jurnaliști se luptau cu sărăcia, după cum își amintește Dan Diaconescu. El a mărturisit că stăteau la cămin, iar pe timpul verii, dorind să muncească în București, nu aveau unde să se ducă, pentru că erau prea săraci ca să își permită ceva. Așa că dormeau în trenurile din Gara de Nord.

Mergeam în Gara de Nord, așteptăm primul tren spre Caracal, ne culcam în tren, ajungeam în Caracal, unde fiind nod feroviar, trenul se întorcea îndărăt în București. Astfel, reușeam să dormim toată noaptea. Nu plăteam bilet, îi dădeam ceva nașului. La 6 dimineață eram înapoi în Capitală și mergeam unde aveam serviciul”, a spus Diaconescu.

Acele zile rele au rămas în spate, pentru că cei doi au reușit să își facă un renume în presă, Dan Diaconescu cu televiziunea OTV, iar Marius Tucă cu emisiunile sale televizate.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: