Redactia.ro
Home » Monden » Pe Monica Bellucci o știe toată lumea, dar stai s-o vezi pe fiica ei

Pe Monica Bellucci o știe toată lumea, dar stai s-o vezi pe fiica ei

GALERIE FOTO (2)

Despre frumusețea actriței Monica Bellucci s-au scris zeci de mii de articole. Este, fără doar și poate, una dintre acele frumuseți atipice, nemuritoare, un etalon pentru zeci de generații următoare. Puțini știu, însă, că actrița este mama unei fete care i-a moștenit frumusețea. Aceasta provine din mariajul eșuat al mamei sale cu Vincent Cassel.

Deva Cassel are doar 14 ani, dar promite să-i calce pe urme mamei sale, Monica Bellucci. Cu o frumusețe răpitoare, la doar 14 ani Deva face furori. Ea a fost văzută în public la un show al casei de modă Dolce & Gabbana, iar toți din jur au fost frapați de frumusețea ei naturală. Cu alură de model, păr lung și creț, Deva a luat ce a fost mai frumos de la ambii părinți.

De profesie model, Deva își dorește să-și facă un nume propriu în lumea modei. Și, judecând după aparențe, are toate șansele. Amintim că Deva nu este singurul copil rezultat din mariajul Monicăi Bellucci cu Vincent Cassel. Deva are o soră mai mică, pe nume Leonie, de doar opt ani. Cele două sunt surori, însă, și cu mai noua progenitură a tatălui lor.

În urmă cu câteva luni, fostul soț al actriței Monica Bellucci a devenit tată a treia oară. Noua lui soție, modelul Tina Kunakey, a adus pe lume o fetiță. Cei doi au decis s-o numească pe aceasta Amazonie, inspirându-se de la pădurile tropicale din Amazon. Numele fetiței este un tribut adus Braziliei, locul în care cuplu locuiește o bună parte din an. Vincent și Tina s-au cuplat în 2016 și au ajuns la altar în luna august a anului trecut.

Citește și Cum arată Beatrice Rancea la 6 ani după ce a fost concediată de PRO TV?

Etichete: