Redactia.ro
Home » Știri » Pedeapsa primită de bărbatul din Hunedoara care a dat de pământ cu un copil, într-un parc

Pedeapsa primită de bărbatul din Hunedoara care a dat de pământ cu un copil, într-un parc

GALERIE FOTO (5)

Alexandru Cobzaru este bărbatul care a agresat și trântit la pământ un copil de 13 ani, într-un parc din municipiul Hunedoara. Judecătoria Hunedoara a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile după ce i-a provocat minorului o fractură craniană. 

Pedeapsa primită de bărbatul din Hunedoara care și-a agresat nepotul

Procurorii care l-au chemat în instanță pe individ au mai „tăiat”, însă, din acuzații, individul fiind acuzat doar de agresarea băiatului, nu și pentru agresarea fiului său vitreg. Acest lucru îi aduce bărbatului o pedeapsă mult mai mică.

Luni seara, Alexandru Cobzaru a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat oficial doar de „loviri sau alte violențe”, conform art. 193 alin. 2 Cod Penal, care prevede: „Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă.

Respinge solicitările inculpatului de a se dispune o măsură preventivă mai blândă, precum arestul la domiciliu sau controlul judiciar. Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara. Dispune arestarea preventivă a inculpatului COBZARU ALEXANDRU, pentru săvârşirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, prevăzută de art. 193 alin. 2 Cod Penal, comisă în dauna persoanei vătămate minore …, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 08.02.2021 și până la data de 09.03.2021, inclusiv. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu, în cuantum de 616 lei, pentru doamna avocat Neamţu Liliana, se va avansa din fondurile Ministerului Justiţiei”, au decis judecătorii.

Bărbatul a contestat, însă, decizia judecătorilor.

Copilul agresat de bărbat are fractură craniană

Incidentul s-a petrecut duminică în jurul orei 15.00. Bărbatul din Hunedoara a început să îl bată pe copilul de 13 ani, deoarece a fost deranjat de disputa pe care acesta a avut-o cu fiul iubitei sale, de 8 ani. În acel moment, bărbatul de 29 de ani l-a luat pe sus pe băiat și l-a trântit de pământ sub privirile îngrozite ale părinților și copiiilor prezenți la fața locului. Unul dintre părinți a anunțat poliția, în timp ce un altul a filmat întreaga scenă.

Copilul bătut are fractură craniană, dar este în stare stabilă la spital.

Are un traumatism cranian, cu o fractură a osului occipital, care în urma discuției cu cei de la neurochirurgie de la Timișoara și a imaginilor care s-au trimis nu necesită intervenție chirurgicală”, a declarat Lucian Miron, director medical la Spitalul Județean Deva.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Hunedoara şi Direcţia de Asistenţă Socială (DAS) din cadrul Primăriei Hunedoara au declanșat anchete sociale la domiciliile celor doi copii. Pentru familia copilului de opt ani, cu a cărui mamă agresorul are o relație de concubinaj s-a dispus deja măsura protecției în cadrul unui centru maternal din Hunedoara.

Se cere închisoare pe viață pentru agresorul din Hunedoara

În cazul bărbatului din Hunedoara care l-a agresat pe băiatul de 13 ani s-a deschis o petiție numită ”Închisoare pe viața  pentru bărbatul care a dat de pământ cu un copil la Hunedoara.”

Peste 40.000 de persoane au semnat până marți, 9 februarie, petiția prin care este cerută închisoare pe viață pentru agresor.

Cerem pedeapsa maximă, închisoare pe viață pentru acest nenorocit! Este inadmisibil să faci un asemenea gest! Acesta nu merită să mai vadă lumina zilei decât printre gratiile celulei! Să fie condamnat pe viață încă din primă instanță întrucât fapta comisă nu are nici o scuză! – se arată în petiția care a fost semnată de peste 41.000 de oameni în doar 2 zile de la postarea sa.

 

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: