Redactia.ro
Home » Stil de viață » Penny a anunțat o mega ofertă! Clienții vor cumpăra ca pâinea caldă acest produs la doar 2 lei

Penny a anunțat o mega ofertă! Clienții vor cumpăra ca pâinea caldă acest produs la doar 2 lei

rogramul special anunțat de Penny

Penny Market a lansat o ofertă de nerefuzat pentru clienții săi, atrăgând atenția cu un produs surpriză la prețul de doar 2 lei. Începând cu miercuri, 10 iulie, această ofertă promite să aducă mulțimi în magazinele din întreaga țară, clienții pregătindu-se să profite de prețurile avantajoase.

Ofertele atractive din această săptămână

În fiecare săptămână, Penny Market își răsfață clienții cu reduceri spectaculoase la o varietate de produse. Această săptămână nu face excepție, magazinul pregătind oferte speciale care să răspundă nevoilor diverselor categorii de cumpărători.

Printre produsele de neratat se numără hrană umedă pentru câini, disponibilă la prețul de 2,49 lei pentru 415 grame, cu o reducere de 16%. De asemenea, orezul cu bob rotund marca Penny este acum la prețul de 4,99 lei kilogramul, iar zmeura congelată poate fi achiziționată pentru 4,99 lei pentru 300 de grame, beneficiind de o reducere de 27%.

Avantaje pentru deținătorii de card Penny

Clienții fideli care dețin un card Penny pot beneficia de prețuri și mai atractive la o gamă variată de produse. Printre acestea se numără înghețata, dulciurile, laptele bătut și băuturile carbogazoase Schweppes. Ofertele sunt valabile în perioada 10-16 iulie în toate magazinele Penny din țară, în limita stocului disponibil. Promoțiile pot fi consultate în catalogul online, în aplicația mobilă și în broșurile tipărite, asigurându-se astfel că fiecare client poate accesa informațiile necesare pentru a profita la maxim de aceste reduceri.

Extinderea lanțului de magazine Zabka în România

Pe lângă ofertele curente, Penny Market se pregătește să întâmpine concurență nouă pe piața românească de retail. Zabka, un brand de retail originar din Polonia, și-a anunțat intenția de a lansa un nou lanț de magazine sub brandul Froo în România. Planul de extindere prevede deschiderea a 200 de magazine în întreaga țară, oferind clienților o nouă opțiune pentru cumpărăturile lor zilnice.

Reprezentanții Zabka au declarat că intrarea pe piața românească face parte dintr-o strategie mai amplă de extindere internațională, care vizează dezvoltarea unui ecosistem de magazine de conveniență adaptat nevoilor clienților europeni. Această expansiune va aduce cu sine o combinație de poziționare puternică pe piață și expertiză în retail, promițând să ofere consumatorilor români o experiență de cumpărături superioară.

Oferta Penny Market de 2 lei reprezintă o oportunitate excelentă pentru consumatori de a economisi bani și de a achiziționa produse de calitate la prețuri foarte avantajoase.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: