Redactia.ro
Home » Știri » Pensionarii primesc o vacanță de 7 zile pe litoral. Cine se încadrează

Pensionarii primesc o vacanță de 7 zile pe litoral. Cine se încadrează

Pensionarii primesc o vacanță de 7 zile pe litoral

Primăria sectorului 5 din Capitală este foarte generoasă cu pensionarii! S-a anunțat că în plină campanie electorală, peste 200 de pensionari din același sector se vor bucura de o vacanță de șapte zile la malul mării, în stațiunea Eforie. Care sunt criteriile de alegere a oamenilor?

Pensionarii primesc o vacanță de 7 zile pe litoral. Cine se încadrează

Primarul Sectorului 5, Daniel Florea le-a pregătit o surpriză pensionarilor din același sector. Primăria va plăti o vacanță de șapte zile la malul mării, în stațiunea Eforie, pentru 200 de pensionari.

Sejururile costă 140.000 de euro și sunt achitate prin Comlexul Multifuncțional “Sf. Andrei”. Această surpriză din partea primarului Florea, vine după ce în urmă cu o zi, Libertatea.ro a arătat cum angajații municipalității au oferit bonuri de masă de câte 100 de lei.

De asemenea, Complexul Multifuncțional “Sf. Andrei”, condus de Primăria Sector 5, a încheiat, prin cumpărare directă pe 18 august, un contract cu firma SC Axydum SRL din Eforie Nord, pentru suma de 141.000 de euro. Astfel, contractul s-a semnat pentru cazare, masă, consult și tratament pentru un număr de 232 de persoane, începând cu data de 12 septembrie 2020. Pachetul pentru fiecare persoană ajunge la 2.940 de lei, iar valoarea totală se ridică la 682.080.

Care sunt criteriile alegerii oamenilor?

Reprezentanții firmei au declarat că pensionarii vor avea parte de împachetări cu nămol și masaje terapeutice pentru suferinzii de reumatism.

E vorba de trei proceduri pe zi de persoană – în funcție de diagnosticul cu care vine fiecare persoană, medicul recomandă tipul de procedură. Avem cataplasmă cu nămol, avem masajul terapeutic, avem împachetări cu parafină, avem laser, avem magnetoterapie, deci, avem foarte multe proceduri. Depinde de diagnostic. E vorba de bolile reumatismale, care vin odată cu vârsta, logic”, au spus aceștia.

Baza de tratament se află în incinta Hotelului Amalia din Eforie, de trei stele, iar pe internet există și un videoclip în care pacineții de la baza de tratament laudă personalul. Așadar, persoanele cu venituri reduse, vor beneficia de această vacanță de șapte zile, oferită de Primăria sectorului 5 al Capitalei.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: