Redactia.ro
Home » Monden » Pentru 3 Sud Est tragediile se țin lanț! Ce au pățit membrii trupei

Pentru 3 Sud Est tragediile se țin lanț! Ce au pățit membrii trupei

Tragediile s-au ținut scai de membrii trupei 3 Sud Est în ultimii ani.

Anul acesta, de Paște, Viorel Șipoș a pierdut cea mai apropiată persoană sufletului său, mama Maria. Este a 3-a tragedie cu care se confruntă membrii trupei. Laurențiu Duță și Mihai Budeanu și-au pierdut mamele pe rând. Unul dintre ei în 2017, iar altul în perioada pandemiei, chiar anul trecut.

Viorel Șipoș a înmormântat-o pe mama sa a doua zi de Paște. Nimeni nu se aștepta la asta.

Laurențiu Duță a pierdut-o pe mama sa, Ioana Duță, acum cinci ani. Femeia a trecut printr-o suferință cumplită, iar pe 8 mai 2017 și-a dat ultima suflare.

Mihai Budeanu a condus-o pe cea care i-a dat viață pe ultimul drum anul trecut, în ianuarie. Femeia a suferit un stop cardiorespirator, după ce a neglijat boala de care suferea, respectiv diabet.

Trebuie să recunoaștem că nu mai suntem tineri. Am trecut de 40 de ani, părinții noștri au trecut de 70, trebuie să acceptăm că se mai întâmplă și lucuri nedorite. Nici unul dintre noi nu mai avem mame.

După ce Mihai a trecut prin ce a trecut, la scurt timp și mama lui Mihai s-a dus, anul trecut s-a stins din viață. Acum a lui Vio…Mama mea, acum cinci ani.

Suntem urmăriți în plan personal de ghinioane! Dar viața merge înainte pentru noi, pentru copiii noștri!”, a declarat Laurențiu Duță, pentru Click!

„Mihai a fost pe muchie de cuțit!”

Cea mai grea și traumatizantă încercare pentru cei trei artiști a fost în momentul în care Mihai Budeanu s-a îmbolnăvit de Covid-19, anul trecut. Pentru a putea fi salvat, bărbatul a avut nevoie de plasmă.

Laurențiu și Viorel s-au temut că și-ar putea pierde colegul și prietenul.

„ Mihai a trecut printr-o cumpănă foarte mare, a avut o formă severă de Covid. A fost pe muche de cuțit, dar a avut șansă și am avut șansă și noi toți colegii lui. Astăzi , Mihai e bine și cântă la fel de frumos.

Acum ne-am revenit. Trupa și-a reluat concertele, și în afara țării. Bine că au trecut toate momentele astea dificile!”, ne-a mai spus Laurențiu.

Mihai Budeanu, la un pas de moarte

Pe 20 noiembrie 2020, colegii lui Mihai Budeanu scriau pe social-media că acesta este internat în stare gravă la ATI din cauza virusului Sars Cov-2.

Pe atunci, medicii îi dădeau 5% șanse de supraviețuire. Ca să își poată reveni, bărbatul a avut nevoie de tratament cu plasmă. Ion Alexie este cel care i-a prescris cântărețului tratamentul minune, care l-a pus pe picioare.

Am stat acasă 10 zile după ce m-am infectat, am luat antibiotic, dar oxigenul scădea, nu mai aveam gust miros. Când a venit Salvarea, saturaţia oxigenului era undeva la 40-50 la sută.

Mi l-au ridicat cu butelia de oxigen, ca să poată să mă transporte la spital. Am avut totuşi noroc că nu am ajuns să fiu intubat. Am fost pe muchie de cuţit!”, a povestit solistul.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: