Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Pentru garantia succesului firmei tale vezi detalii aici!

Pentru garantia succesului firmei tale vezi detalii aici!

Am auzit multi oameni ca isi doresc enorm sa lucreze numai si numai pentru ei si pentru familiile lor. Din aceasta dorinta apar firmele. Domeniile de activitate sunt multe si oamenii se gandesc mult, sa aleaga ceva care sa nu dea faliment niciodata, sa nu se trezeasca intr-o zi cu munca si investitia lor pe butuci.

„Agricultura” este un cuvant pe buzele tuturor, fiindca oamenii se gandesc ca:

-este nevoie de grau si de porumb tot timpul, atat pentru hrana oamenilor, cat si a animalelor

-rosiile din sere sau din gradini pot fi si vandute, dar si transformate in bulion de rosii, suc de rosii.

-animalele pot fi hranite cu resturi alimentare de la mesele noastre.

Dar agricultura actuala nu se mai practica asa cum se practica acum 20-30 de ani. In afara mecanizarii atat de necesare, bolile si daunatorii plantelor s-au diversificat continuu si avem nevoie de substante eficiente pentru combaterea lor.

Din pacate, aceste substante ajung in sol si contamineaza panza freatica, de aceea fantanile din zonele de camp nu mai sunt cu apa potabila, lichidul vital fiind plin de nitriti si nitrati.

Exista fel si fel de substante care grabesc coacerea si sunt daunatoare consumatorilor de buna credinta care platesc cat li se cere pe kilogramul de rosii, de vinete, de ardei sau de pepene.

Daca la taraba pe care o inchiriezi in piata ai pune certificareiso care garanteaza calitatea produselor si securitatea consumatorilor, cu siguranta ca ai avea vanzare mai mare.

Daca doresti sa obtii un asemenea document care te diferentiaza de ceilalti producatori agricoli, vezi detalii aici.

Certificare iso este un act de dreptate care face diferenta intre antreprenorii carora le pasa de clientii lor si de mediu si cei carora nu le pasa de nimic, singurul lor obiectiv fiind banii, obtinerea unor sume astronomice de bani.

Din fericire, agricultorii au descoperit metode naturale de combatere a bolilor si daunatorilor si in acest mod solul si subsolul sunt protejate, dar si consumatorii.

Multi stropesc plantele cu zeama de urzica sau cu o solutie preparata din lapte dulce cu apa. Si in privinta ingrasamintelor utilizate este diferenta intre cei care fertilizeza natural si cei care recurg la azotat sau alte substante chimice.

Multi agricultori pun fasole inainte de a transforma parcela respectiva in gradina de rosii, castraveti, vinete, ardei sau dovleci. Fasolea si toate plantele din familia ei au capacitatea de a imbogati solul respectiv in azot. O alta metoda consta in balegarul natural si in gunoi obtinut intr-o groapa din resturile vegetale care au putrezit.

Si pentru livada se gasesc solutii asemanatoare, important este ca agricultorul sa se informeze cu toata seriozitatea si sa nu fie comod. Nu este placut sa stropesti plantele cu zeama de urzici, fiindca mirosul nu este atractiv si cand se amesteca laptele cu apa trebuie respectate masurile intocmai, altfel plantele se ard, dar roadele obtinute nu au urme de substante nocive in ele, acest lucru fiind cel mai important.

In conditiile in care stii ca produsele tale sunt cele mai sanatoase si perfect curate, doresti sa participi la licitatii de tipul „Cornul si laptele”, sa le oferi copiilor mere si pere frumoase si sanatoase.

Fara certificare iso esti eliminat din start si acesta este unul dintre avantajele obtinerii acestor documente.

La taraba, te afli printre cei care isi forteaza legumele sa se coaca, le stropesc si le fertilizeaza cu substante chimice si degeaba subliniezi ca legumele tale sunt naturale, fiindca oamenii nu mai cred in sintagmele „bio” sau „de casa”.

De ce nu grabesti procedurile sa obtii o certificare iso care acum este la jumatate de pret si este dovada calitatii produselor tale si a securitatii consumatorilor. In plus, tot la pret redus poti obtine certificarea care demonstreaza grija ta fata de mediu, faptul ca de la tine nu ajung niciodata in sol substante daunatoare.

In mod sigur, cumparatorii ar fi incantati sa vada acest act doveditor alaturi de laditele tale pline de cirese, de caise, de visine, de rosii, vinete si castraveti.

2500 de producatori din tara poseda deja aceste certificari si cifrele lor de afaceri s-au dublat dupa ce le-au expus ca beneficiarii sa inteleaga standardele calitatii produselor si serviciilor.

Certificarile iso demonstreaza ca Romania este o tara ca afara si din punctul de vedere al onestitatii in afaceri, nu numai al drepturilor cetatenesti si al frumusetii peisajelor.

Aceste documente se elibereaza rapid, fara birocratie, solicitantul fiind obligat sa trimita actele necesare online si sa opereze modificarile necesare in desfasurarea activitatilor.

Certificarile iso s-au diversificat sa acopere toate domeniile de activitate, dar si domeniile de interes ale umanitatii.

Suntem interesati sa primeze viata si sanatatea noastra si calitatea aerului si a apei sa fie din ce in ce mai buna.

Pentru aceste prioritati se impune ca antreprenorii sa investeasca in filtre de aer, in bazine sigure care sa colecteze rezidurile lichide.

De dragul afacerii familiei tale, al muncii si investitiei intra acum pe site-ul firmei prezentate mai sus si analizeaza toate tipurile de certificari. In cazul in care ai nevoie de un sfat din partea specialistilor, nu ezita sa il ceri, fiindca va fi oferit gratuit si prompt.

Profita de reducerea de pret si combina tipurile de certificari iso cat mai avantajos pentru afacerea ta!

Putem avea o tara ca afara cu certificari iso care sa schimbe mentalitatea si sa ne invete sa actionam in directia cea buna. Utilizarea unei cantitati mai mici de sapun, inchiderea robinetului dupa ce nu mai avem nevoie de apa, stingerea luminii de la baie sunt lucruri care protejeaza mediul si resursele si pe care suntem datori sa le facem!

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini