Redactia.ro
Home » Știri » Pentru George Soros, iubirea nu are vârstă! Miliardarul a făcut nuntă la 83 de ani, cu o femeie cu 40 de ani mai tânără

Pentru George Soros, iubirea nu are vârstă! Miliardarul a făcut nuntă la 83 de ani, cu o femeie cu 40 de ani mai tânără

GALERIE FOTO (4)

Celebrul George Soros, cel pe care majoritatea în asociază cu jocurile politice și financiare mondiale, precum și cu teoriile conspirației, are o viață extrem de interesantă când vine vorba de dragoste. Miliardarul este acum la cel de-al treilea mariaj, după ce a făcut nuntă la 83 de ani cu o femeie cu 40 de ani mai tânără.

Cunoscut drept „omul care a spart banca Angliei” în 1992, atunci când a câştigat într-o singură zi un miliard de dolari după un pariu contra lirei sterline, George Soros pare un bărbat care s-a bucurat de viaţă din plin. Și nu, nu ne referim doar la capitolul bani!

George Soros, nuntă la 83 de ani cu o femeie cu 40 de ani mai tânără

Miliardarului îi place să iubească, luând în calcul că la cei 90 de ani pe care-i are în prezent, este la a treia căsnicie! A făcut nuntă la 83 de ani, cu o femeie cu 40 de ani mai tânără.

Tamiko Bolton, în vârstă de 49 ani, este cea care a devenit soţia lui George Soros în 2013. La acea vreme, miliardarul avea deja 83 de ani. Și chiar și așa, la o vârstă destul de înaintată, Soros a făcut nuntă care a durat trei zile pe proprietatea sa din Bedford, New York.

Și dacă la ceremonia religioasă au participat doar apropiații familiei, petrecerea a avut 500 de invitaţi. La eveniment au fost prezenți chiar și președinți de stat.

Soros, proces cu fosta iubită pe un apartament promis

Și ca dovadă în plus că miliardarului îi place să iubească, în ciuda vârstei și a preocupărilor oculte pe care lumea crede că le are, Soros se afla atunci și în plin proces cu o fostă iubită pentru un apartament de lux pe care nu i l-a cumpărat, deși i-l promisese pe timpul relației. Femeia i-a cerut daune de 50 de milioane de dolari.

După așa neînțelegere cu fosta parteneră, Soros a fost întrebat dacă a semnat un contract prenupţial cu Tamiko Bolton. Miliardarul a explicat de atunci că mare parte din averea sa, estimată la 8,6 miliarde de dolari, va ajunge la proiecte caritabile, însă și soția sa va fi răsplătită din plin.

Însă Soros nu a menţionat nimic de copiii săi, când a venit vorba de avere, cei doii fii și o fiică din primul mariaj cu Annaliese Witschak, și cei doi fii din cea de-a doua căsnicie cu Susan Weber, istoric de profesie.

George Soros şi-a început relaţia cu actuala soție, Tamiko Bolton, în 2008, când avea 77 de ani.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: