Redactia.ro
Home » Știri » Pepe a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos cu acuzații grave. Artistul susține că deține filme indecente cu Raluca și o acuză de consum de substanțe interzise

Pepe a dat buzna în emisiunea lui Dan Capatos cu acuzații grave. Artistul susține că deține filme indecente cu Raluca și o acuză de consum de substanțe interzise

Scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă a atins un nou nivel de tensiune după ce artistul a apărut neinvitat în emisiunea „Un show păcătos”, moderată de Dan Capatos, pentru a-și prezenta punctul de vedere. După ce Raluca a făcut acuzații grave la adresa fostului soț, Pepe a intervenit în direct pentru a contracara declarațiile și a aduce dovezi care o pun într-o lumină nefavorabilă pe fosta sa soție. Artistul susține că ar deține imagini compromițătoare cu Raluca, precum și dovezi care ar indica faptul că aceasta ar fi consumat substanțe interzise.

Pepe, acuzații grave și dovezi prezentate în emisiune

În urma dezvăluirilor făcute de Raluca Pastramă în aceeași emisiune, jurnalista Mara Bănică i-a trimis un mesaj lui Pepe, cerându-i să comenteze acuzațiile. Deranjat de afirmațiile fostei sale soții, cântărețul a decis să vină în platoul emisiunii, unde, în pauza publicitară, le-a arătat prezentatorilor imagini explicite, pe care nu le-au putut difuza pe ecran. Pepe a declarat că acele filmări au fost deja depuse ca dovezi în instanță, fiind folosite în cadrul procesului în care se află implicat cu Raluca. Potrivit acestuia, filmările sugerează un comportament nepotrivit, mai ales în preajma copiilor.

Dan Capatos a confirmat că a vizionat materialele prezentate de Pepe și a descris scenele drept „groaznice”, fără a oferi detalii explicite. „Sunt depuse în instanță. Nu am depus tot, ce a fost decent pentru instanță. Pe mine mă interesează consumul în casa în care vin copiii și te dai că ești această mamă. Te bați cu pumnul în piept că tu nu, soțul, păi și ce caută copiii mei acolo?”, a spus Pepe.

„Vă jur că nu săream din pat dacă nu eram eu acuzat. Tocmai pe mine? (…) Eu nu am fumat în viața mea țigări normale. Eu nu știu să trag în piept. (…) Vrei să îți dau aceleași farfurii din care se consumă cu aceleași farfurii cu care le e servit dimineața micul dejun. Nu ai cum, e mult. (…) N-ai cum să zici că dormi cu nevasta mea în pat și ea era… pai ți l-am arătat pe Tibi. Dansa cu el sau ce făcea. (…) Eu am depus filmările în instanță și a depus și Ibrahim. A depus și ea contra lui Ibrahim, mai rele. Eu îmi protejez copiii, atâta tot. Cum crezi tu că în diminețile respective se ducea cu copiii la școală. (…)”, a mai spus Pepe la Un show păcătos.

Reacția Ralucăi Pastramă la acuzațiile lui Pepe

Raluca Pastramă a negat vehement acuzațiile făcute de fostul ei soț, afirmând că nu a consumat niciodată substanțe interzise. Ea a explicat că unele dintre imaginile folosite în proces provin din momente banale și nu sugerează nimic ilegal sau compromițător. „Într-una dintre imagini apare buletinul meu, dar nu sunt eu acolo. Este o fotografie pe care i-a dat-o Ibrahim, nu știu cine a făcut-o”, a spus Raluca, adăugând că nu a fost niciodată implicată în consumul de droguri.

Pepe a continuat să insiste asupra faptului că, deși nu există filmări clare care să o arate pe Raluca consumând substanțe interzise, există imagini care sugerează efectele consumului și prezența unor produse suspecte pe masă.

„În imaginea aia, cred că una dintre ele, unde este buletinul meu, este o imagine pe care i-a dat-o lui Ibrahim. Nu sunt eu acolo. (…) Este o imagine pe care Ibrahim a făcut-o cu telefonul lui. Dacă eram într-o filmare pe wc și mâncam o shaorma, asta înseamnă că am făcut ceva rău? (…) Alea au fost puse la dosare. Eu nu știu cum arată, nu m-am drogat în viața mea. Nu știu cum arată, cum să fac eu așa ceva?”, a spus Raluca Pastramă.

Dispute și declarații contradictorii

În timpul emisiunii, Pepe a făcut referire și la o persoană numită Tibi, cu care Raluca ar fi avut o legătură, insinuând că acesta ar fi fost prezent în momentele respective. Pe de altă parte, Raluca a continuat să respingă acuzațiile, afirmând că unele dintre filmări au fost scoase din context sau sunt interpretări eronate ale unor situații nevinovate.

„Sunt eu acolo? Este fața mea? (…) Singura filmare în care mă văd eu e cea de pe wc în care mănânc shaorma.”, a mai spus Raluca Pastramă.

Mara Bănică a intervenit în discuție, precizând că unele dintre materialele video ar fi „explicit porno”, însă Raluca a rămas fermă în apărarea ei, insistând că nu apare în astfel de filmări. „Este fața mea acolo? Sunt eu în acele filmări? Nu am făcut nimic rău”, a adăugat Raluca Pastramă, subliniind că încearcă să își protejeze reputația și să clarifice situația.

Scandalul dintre cei doi continuă să atragă atenția publicului, fiind alimentat de acuzații reciproce și dezvăluiri senzaționale. Cu un proces în desfășurare și noi detalii care ies la iveală, tensiunile dintre Pepe și Raluca Pastramă par departe de a se liniști. În centrul conflictului rămâne siguranța copiilor, cu ambii părinți acuzându-se reciproc de comportamente nepotrivite.

adsmedia.ro - Ad Network
O lovitură zdrobitoare contra ciupercii!
Sunteți sigur de sănătate dvs.? Verificați-vă simptomele!
In loc sa il inlocuiesc, m-am schimbat cu el!
Imi pare foarte rau ca am aflat atat de tarziu despre crema asta. Adio Varicele!
Ca să tratați diabetul, trebuie să...
Minus 15 kg pe lună + stop efect
Etichete: