Redactia.ro
Home » Monden » Pepe o desființează pe Raluca Pastramă! Artistul a scos de la naftalină cuceririle pe care fosta soție le-a „bifat” cu succes: ”Au nume și prenume, vorbiți despre ei”

Pepe o desființează pe Raluca Pastramă! Artistul a scos de la naftalină cuceririle pe care fosta soție le-a „bifat” cu succes: ”Au nume și prenume, vorbiți despre ei”

În lumea showbiz-ului românesc, unde viețile personale ale celebrităților devin adesea subiect de discuție publică, Pepe, cunoscutul artist, a luat o poziție fermă pe rețelele sociale cu privire la asocierea numelui său cu cel al fostei sale soții, Raluca Pastramă. Această mișcare vine în contextul în care artistul dorește să-și protejeze actuala familie și să își păstreze viața privată departe de ochii presei.

Într-o lume în care granițele dintre viața privată și cea publică sunt din ce în ce mai estompate, solicitarea lui Pepe de a nu mai fi asociat cu Raluca Pastramă reprezintă nu doar o dorință personală, ci și un apel la respectarea intimității. Artistul subliniază importanța de a proteja binele și liniștea familiei sale, evitând să-și pună în lumină negativă atât pe sine, cât și pe cei dragi.

Pepe, atac dur la adresa fostei soții

Pepe, un nume bine-cunoscut în industria muzicală românească, a făcut un apel către publicul său și către mass-media să nu mai fie numele său legat de Raluca Pastramă, marcând astfel dorința de a se distanța definitiv de trecutul său amoros. Artistul și-a exprimat nemulțumirea față de faptul că relațiile sale anterioare continuă să fie un punct de interes în spațiul public, în ciuda eforturilor sale de a merge mai departe și de a-și construi o viață nouă alături de actuala sa soție, Yasmine Ody.

„Salutare tuturor și o mare rugăminte! Totodată, aici mă adresez celor din presă. Nu mă mai asociați cu subiectul, nu mai scrieți pe prima pagină. Știu că sunt mai multe accesări dacă scrieți Pepe. Chiar nu îmi doresc să se comenteze pe la școlile copiilor despre articolul respectiv și nu îmi doresc să îmi pun familia într-o lumină proastă în momentul de față. Nu mai vreau să fiu asociat cu subiectul.

Sper că ați înțeles, dacă tot vreți să folosiți despre foști, scrieți despre fosta lui Ion sau fosta lui Ricy sau fosta lui Em Saray sau actuala soție a lui Ibrahim – fiindcă nici nu au divorțat – nu au depus actele – sau actuala iubită a lui Iulian Aitean. Au nume și prenume, vorbiți despre ei! Vă rog eu mult de tot, lăsați-mă în pace”, a mărturisit Pepe pe InstaStory.

Pepe se bucură de noua căsnicie

După un mariaj de 16 ani cu Oana Zăvoranu și o relație care a culminat cu o familie alături de Raluca Pastramă, Pepe se bucură acum de o viață armonioasă alături de Yasmine Ody. Cei doi, care împărtășesc o diferență de vârstă de 15 ani, demonstrează că dragostea nu cunoaște limite și că relațiile pot înflori din cele mai frumoase prietenii. Din această uniune a rezultat și micuțul Pepe Jr., aducând și mai multă bucurie în viața artistului.

Demersul lui Pepe de a clarifica aspectele legate de viața sa personală și de a solicita o separare clară între trecut și prezent reflectă o maturitate și o responsabilitate față de familia sa. Prin vocea sa, artistul aduce în prim-plan o discuție mai amplă despre impactul pe care îl poate avea presa asupra vieților personale ale celor din lumina reflectoarelor și despre nevoia de a trata cu respect și empatie poveștile personale ale fiecăruia.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: