Redactia.ro
Home » Știri » Pepe, primele sărbători fără Raluca Pastramă. Cum a petrecut artistul

Pepe, primele sărbători fără Raluca Pastramă. Cum a petrecut artistul

Pepe și Raluca Pastramă s-au iubit timp de 8 ani. Totul s-a destrămat cu totul neașteptat în urmă cu aproximativ două luni de zile, când relația dintre artist și soția lui a luat sfârșit. Așa se face că Pepe a petrecut primele sărbători de iarnă fără Raluca Pastramă.

Sunt primele sărbători de iarnă pe care Pepe le petrece departe de familia cu care era obișnuit, adică Raluca Patramă și cele două fetițe ale cuplului. Deși mai toată lumea se aștepta și spera ca cei doi să se împace cu ocazia sărbătorilor, se pare că au trecut separați în Noul An. Așadar șansele să redevină cuplul adorat de fani sunt tot mai mici.

Pepe, despre primele sărbători fără Raluca Pastramă

Pepe și Raluca Pastramă au decis să o ia pe căi separate și pare că sunt foarte hotărâți să rămână așa. În ciuda faptului că așa cum s-a anunțat, trebuia să urmeze  o despărțire amiabilă, scandalul dintre Pepe și Raluca Pastramă a devenit unul monstruos.

După ce Raluca Pastramă l-a acuzat pe Pepe de violențe, războiul declarațiilor dintre cei doi a devenit din ce în ce mai aprig.

Cu toate acestea, Pepe că a lăsat totul în urmă. Sărbătorile de iarnă au fost mare prilej de bucurie pentru artist.

După cum chiar Pepe a povestit, de sărbători a fost alături de părinții și frații săi. Surpriza cea mare este că artistul le-a avut alături și pe fetițele sale.

Pepe a mărturisit că s-a simțit bine alături de persoanele pe care le iubește, persoanele care l-au susținut tot timpul.

”Am fost doar cu familia. Cu părinții, frații și copiii și a fost un Revelion altfel. Masa aia pregătită de părinți, televizorul, bradul, copiii care se bucurau și totul s-a învârtit în jurul lor. Le-am făcut un concert de karaoke. Deci a fost mai mult Revelionul copiilor apreciat de părinți și bunici. Eu întotdeauna am fost așa cu copiii. În alți ani eram la concerte, în seara de Revelion nu eram acasă. Sunt momente unice.”, a dezvăluit Pepe, la Antena Stars.

Pepe, despre despărțirea de Raluca Pastramă

Pepe pare că trece destul de ușor peste despărțirea de mama copilelor lui, Raluca Pastramă.

Deși artistul a recunoscut că au existat niște momente dificile atât pentru el, cât și pentru Raluca Pastramă, acesta este de părere că viața va merge înainte.

Cu toate că Raluca Patramă nu îi mai este aproape, Pepe mărturisește că are de gând să facă în așa fel încât fiecare zi să fie și mai frumoasă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: