Redactia.ro
Home » Monden » Pepe se căsătorește pentru a treia oară! Cum va arăta nunta cu Yasmine

Pepe se căsătorește pentru a treia oară! Cum va arăta nunta cu Yasmine

pepe si yasmine

Fericirea plutește în aer în familia lui Pepe, celebrul artist, și partenera sa, Yasmine, care se pregătesc să își unească destinele într-o ceremonie religioasă mult așteptată. Data aleasă pentru acest eveniment special este 7 iunie, o zi cu semnificație dublă, deoarece coincide cu ziua de naștere a fiului lor, Pepe Jr. Cu mai puțin de o lună până la eveniment, pregătirile sunt în toi, iar detaliile oferite de Pepe despre acest moment emoționant aduc și mai multă bucurie în inimile fanilor.

O zi cu dublă semnificație

Pepe și Yasmine Pascu se află pe punctul de a sărbători un moment deosebit în viața lor – nunta lor religioasă. După doi ani de la căsătoria civilă, momentul în care vor face jurăminte sacre în fața lui Dumnezeu se apropie rapid. Alegerea datei nu a fost întâmplătoare, ci cu o semnificație profundă pentru cei doi. Pe 7 iunie, ziua fiului lor, vor sărbători nu doar nașterea lui Pepe Jr., ci și legătura lor în fața lui Dumnezeu.

Se întâmplă lucruri în viața unor oameni, de obicei, așa cum merită. Ne pregătim, mai avem puțin până la nuntă. Am ales ca dată fixă ziua fiului nostru. Știți de ce ies bine petrecerile organizate de mine? Vin doar oameni care se bucură. Cel puțin, la fiecare petrecere, am mai învățat câte ceva, și acum, este vorba despre dragostea noastră și am renunțat la tot ce înseamnă obligații,” a declarat Pepe.

Pregătiri pentru o ceremonie restrânsă

Pepe și Yasmine Pascu au o viziune clară pentru nunta lor: vor ca evenimentul să fie restrâns, cu un număr mic de invitați, similar cu atmosfera intimă a ceremoniei lor de cununie civilă. Timpul petrecut alături de cei dragi va fi prețios și de calitate, iar ei își doresc să se bucure din plin de fiecare moment.

Între invitații de onoare se vor număra mulți artiști din lumea lor, gata să se distreze și să sărbătorească alături de ei. Pepe a subliniat că nu dorește să se simtă obligat să participe la alte nunți în viitor, așa că doar prietenii apropiați vor avea loc în acest eveniment special. Această abordare reflectă dorința lor de a avea o nuntă autentică și sinceră, unde să nu fie constrânși de convențiile sociale sau de obligațiile formale.

O locație de vis pentru o zi specială

Nunta va avea loc într-un decor elegant, amplasat în apropierea unui lac pitoresc. Locația aleasă va fi un restaurant ce dispune și de o piscină, creând astfel o atmosferă relaxantă și plăcută pentru toți participanții. Pepe și Yasmine au decis să meargă pe o linie simplă și să renunțe la ținutele sofisticate, preferând simplitatea în stilul lor vestimentar, în armonie cu atmosfera relaxată a întregii ceremonii.

Va fi o petrecere restrânsă, fără presă. Va fi un timp dedicat nouă, în care să ne bucurăm și să nu stau să răspund la mesaje, să răspund pe rețelele de socializare sau să dau interviuri. Vreau să mă bucur de acea zi foarte mult, pentru că așa ne-am dorit, așa am visat,” a mai spus Pepe.

O nuntă relaxată, fără presiuni

Pepe a subliniat că evenimentul va fi unul cât se poate de relaxat, cu prieteni apropiați și familie. Nu vor exista ținute speciale pentru miri, iar atmosfera va fi una destinsă, de tip pool party. Aceasta va include muzică live, interpretată de prieteni artiști, și momente de distracție și voie bună.

Ne dorim ca și invitații să se bucure. În principiu, sunt oameni cu care interacționez de mulți ani și care știu sigur că simt nevoia de o petrecere, unde să nu stăm să facem frumos pentru camere de filmat, să ne distrăm. Nici noi ca miri nu vom avea ținute speciale, va fi cât se poate de relaxat, va fi pe marginea lacului, la piscină, un pool party, cât se poate de mișto, organizat cu artiști care cântă, cu prieteni artiști care cântă, care vin să se distreze, familia și prietenii apropiați,” a adăugat artistul.

Cine sunt nașii lui Pepe și a lui Yasmine

La cea de-a doua căsătorie a lui Pepe, nașii de cununie au fost Cătălin Măruță și Andra, însă la nunta cu Yasmine, cel mai probabil, cei doi nu vor mai avea acest rol. Zvonurile recente sugerau că Măruță și Andra ar fi fost nașii copilului lui Pepe și Yasmine, însă Cătălin Măruță a clarificat situația, explicând că, de fapt, nașul copilului a fost Geani, fratele lui Pepe.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: