Redactia.ro
Home » Monden » Pepe și Dan Bittman, mesaje subtile pentru Raluca Pastramă și Liliana Ștefan, după despărțire. Ce le-au transmis fostelor partenere de viață

Pepe și Dan Bittman, mesaje subtile pentru Raluca Pastramă și Liliana Ștefan, după despărțire. Ce le-au transmis fostelor partenere de viață

GALERIE FOTO (3)

A avut loc o întâlnire de gradul 0 în showbiz-ul românesc. Pepe și Dan Bittman s-au întâlnit în cadrul unui concert online, în cadrul cărora au transmis mesaje subtile fostelor partenere de viață, Raluca Pastramă și Liliana Ștefan, după despărțire. Fanii au fost impresionați până la lacrimi de gestul celor doi. 

 

Pepe și Dan Bittman, mesaje subtile pentru Raluca Pastramă și Liliana Ștefan, după despărțire

Anul 2020 pare să fie anul divorțurilor din showbiz-ul românesc. Însă, cele două despărțiri care au atras atenția tututor în acest an a fost divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă, dar și separarea lui Dan Bittman de Liliana Ștefan, femeia lângă care a stat aproape 25 de ani. Cei mai proaspeți brulaci din România s-au întâlnit și și-au unit suferința prin muzică.

Cum artistul Pepe aduce săptămână de săptămână nume noi în studioul său, a venit și rândul lui Dan Bittman. Cei doi artiști au interpretat piese triste, de dragoste, de durere și de suferință și au transmis mesaje subtile pentru fostele partenere de viață. Cu toate acestea, suferința pierderii celor două femei, pare să nu treacă pentru cei doi artiști.

Cu taote că au încercat să fie profesioniști și să nu li se citească tristețea în glas, Pepe și Dan Bittman au transmis un mesaj cu referire la o iubire pierdută, la o împăcare, o a doua șansă sau, chiar și dorința de a revedea femeia iubită măcar o dată.

Printre piesele pe care cei doi artiști au ales să le interpreteze se numără și piesa ”Îmi pasă”. Pepe a interpretat această melodie cu ochii închiși, reușind să îi emoționeze pe fani.

”Tu nu stii ca-mi mai pasa/ De tine/ Si ca te mai vad prin casa/ Desi nu esti langa mine/ Oare ai reusit sa fugi departe/ Acolo unde nu exista inimi sparte/ Acolo unde voiai sa ajungi/ De cate ori eu te faceam sa plangi”, sunt doar câteva dintre versurile piesei.

 

Cele două despărțiri care au atras atenția în 2020

Pepe și Raluca Pastramă și-au dorit să se despartă într-un mod civilizat, însă, lucrurile au degenerat, iar separarea dintre cei doi a presupus chiar și amenințări și un ordin de protecție.

Anunțul divorțului dintre Pepe și Raluca Pastramă a fost făcut chiar de artist, pe canalul său de Youtube.

,,Vreau să fac un anunț extrem de important pentru mine și cred că și pentru voi. E trist, dar e adevărat. Eu alături de Raluca nu vom mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată, mai exact nu am avut încotro. A hotărât să pună punct relației. În momentul de față nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni.

Dar, de când a hotărât acest lucru, după toate cele discutate și multe încercări de împăcare, ne înțelegem foarte bine. Chiar ne înțelegem foarte bine, pentru că am înțeles niște lucruri și eu și ea. Nu mai există tensiuni, ne-am asumat această separare și vrem să ne creștem frumos copiii, vrem să avem o comunicare bună pentru educația lor. (…) Suntem doi oameni maturi, ne asumăm. În momentul de față, fiind de comun acord, vom merge la notar și nu există nici un fel de proces, litigii sau alte speculații. Din punctul meu de vedere, nu există un motiv major, un motiv real, dar, dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”a mărturisit Pepe.

Pe de altă parte, despărțirea dintre Dan Bittman și Liliana Ștefan pare să se fi produs cu mult timp în urmă, însă, abia în acest moment, celebrul artist a ales să spună adevărul. Separarea dinter cei doi s-a făcut într-un mod cât se poate de civilizat.

Trebuie să fac o mică paranteză. Liliana Ștefan nu mai este partenera mea de viață de patru ani cel puțin. Presa a speculat foarte mult pe subiect. De un an chiar nu mai locuim împreună. A trebuit să ne despărțim, am încercat să o facem cât s-a putut de civilizat. Nu vorbesc cu plăcere despre această despărțire, pentru că este și mama copiilor mei. Este femeia pe care am iubit-o cel mai mult și cu care am fost cel mai mult timp, dar lucrurile au luat-o razna. Aici recunosc că 100% sunt eu de vină”, a mărturisit Dan Bittman în emisiunea lui Denise Rifai.

 

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: