Redactia.ro
Home » Știri » Pepe vrea să se răzbune pe Raluca Pastramă? Mesajul incredibil primit de artist de la soția sa

Pepe vrea să se răzbune pe Raluca Pastramă? Mesajul incredibil primit de artist de la soția sa

Veste bombă în divorțul anului dintre Pepe și Raluca Pastramă. De la o oră la alta apar noi informații în unul dintre cele mai controversate divorțuri ale showbizului autohton. Au început să apară răsturnări de situație. Raluca i-a transmis un mesaj incredibil lui Pepe, chiar la tribunal.

Anunțul șoc că Pepe și Raluca Pastramă vor divorța a șocat pentru toată lumea, atât pe fani, cât și pe apropiații lor. Nimeni nu a înțeles ce s-a întâmplat, având în vedere că artistul și soția sa păreau să formeze o familie fericită, împlinită cu doi copii. Anunțul divorțului făcut chiar de artist pe contul lui de YouTube a confirmat despărțirea. La acel moment, artistul a mărturisit că decizia de a divorța a lui și a soției sale a fost luată în liniște.

Nu a trecut mult și liniștea a dispărut din acest punct de vedere. Pepe și Raluca Pastramă au ajuns la acuzații extrem de grave și vorbe grele.

Raluca Pastramă a șocat pe toată lumea când s-a aflat că a cerut un ordin de protecție împotriva lui Pepe, pe care l-a acuzat că ar fi fost agresiv cu ea. După ce situația a ajuns publică, ar fi apărut informații conform cărora Pepe vrea să se răzbune pe Raluca Pastramă.

Cu privire la această informație, apropiați ai artistului ar fi declarat destul de categoric că Pepe nu caută răzbunare, dar nici nu ar accepta să fie călcat în picioare.

„Pepe nu vrea răzbunare, dar nici nu vrea să fie călcat în picioare. Pentru Pepe fetele sunt miza, dar dacă se înțeleg în privința lor, o să fie ok. Dacă nu se înțeleg în privința lor, vor ajunge la proces. Pentru Pepe nu banii sunt miza”, este declarația făcută de apropiați ai cuplului, potrivit Spynews.ro.

Pepe, mesaj incredibil primit de la soție la tribunal

Vestea bombă abia acum vine! O nouă informație declanșează o răsturnare de situație în divorțul anului dintre Pepe și Raluca Pastramă. Tot din surse apropiate cuplului s-a aflat că frumoasa brunetă caută acum să îngroape securea războiului.

La tribunal, Raluca Pastramă i-ar fi transmis lui Pepe că vrea să încheie scandalul și să se înțeleagă. Mai mult, soția artistului ar fi recunoscut că ordinul de protecție l-a cerut în urma sfaturilor primite din partea familiei.

„Raluca este cea care caută pace cu Pepe. La tribunal i-a transmis lui Pepe foarte spășită că nu mai vrea scandal, că vrea să se înțeleagă, că a făcut tot scandalul cu ordinul de protecție pentru a putea să ia custodia fetelor, așa cum au sfătuit-o cei din familie”, au mai explicat apropiații cuplului.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: