Redactia.ro
Home » Breaking News » Percheziții la locuința familiei Melencu. Ce au ridicat anchetatorii de acolo?

Percheziții la locuința familiei Melencu. Ce au ridicat anchetatorii de acolo?

La patru luni de la dispariția tinerei de 18 ani, numită Luiza Melencu, anchetatorii au făcut percheziții la locuința familiei Melencu. Oamenii legi au ridicat de acolo mai multe obiecte ce i-au aparținut Luizei. Potrivit primelor informații, acțiunea a survenit la cererea mamei Luizei.

Percheziții la locuința familiei Melencu

Deși o astfel de procedură ar fi fost firească în primele zile după semnalarea dispariției unei persoane, oamenii legi au ajuns de-abia acum la locuința familiei Melencu. Potrivit bunicii tinerei, anchetatorii au ridicat de acolo mai multe obiecte persoane de-ale Luizei. Printre acestea se numără o perie de păr, periuța de dinți, o brățară, o bluză și o pereche de pantofi.

Mama Luizei a precizat pentru jurnaliștii de la Antena 3 că anchetatorii au venit la cererea ei, ea nefiind mulțumită de parcursul anchetei. Disperată, femeia vrea să afle ce s-a întâmplat cu copilul ei. ”Vreau viața copilului meu. Atât vreau!”, a fost strigătul unei mame neconsolate.

Percheziții la locuința Melencu. Mama fetei e convinsă că Dincă are complici

Mama Luizei susține cu tărie că Gheorghe Dincă a avut complici și e determinată să-i descopere. Ea și tatăl ei susțin că au fost apelați de către două persoane diferite pentru a-i oferi detalii despre Luiza, și numai unul dintre ei era inculpatul. ”Noi am fost sunați de două ori. Prima dată a spus că nepoata dumneavoastră a plecat la insistențele unei bune prietene. Iar la al doilea telefon a zis că copiii au ajuns cu bine în Elveția. Tatăl meu spune că la primul telefon era o voce mai tânără, iar la al doilea ar fi fost probabil Gheorghe. Tatăl meu susține că nu era aceeași voce. Vă dați seama că sunt complici. Eu nu cred că acest om e singur. Categoric are complici”, a spus mama adolescentei.”, a povestit mama Luizei.

Mama Luizei suspectează autoritățile

Femeia nu s-a ferit să spună că nu mai are încredere în autorități, dat fiind faptul că au trecut 4 luni de la dispariția fiicei sale. Ea susține că totul ar fi putut fi mușamalizat, dacă nu exista și o a doua victimă descoperită. „Să sperăm că aflăm adevărul. Dacă nu apărea povestea cu Alexandra, cazul Luizei era mușamalizat. În patru luni de zile nu am primit niciun răspuns. Noi trăim de pe o zi pe alta.”, spune aceasta.

Citește și Soția lui Gheorghe Dincă a locuit cu el după ce a ucis-o pe Luiza

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini