Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Pergole terase sau felul în care visele devin realitate

Pergole terase sau felul în care visele devin realitate

GALERIE FOTO (4)

A avea un loc al tău unde să te poți odihni după o zi plină și obositoare este absolut necesar! O pergola climatica sau chiar o pergola retractabila pentru terasa casei sau cea a apartamentului tău reprezintă, probabil, cea mai bună investiție de viitor pe care o poți face.

Imaginează-ți ce privire de ansamblu asupra împrejurimilor ai putea avea de la balconul tău sau chiar de pe terasă dacă alegi să instalezi o pergola climatica sau o pergola retractabila de unde să îți poți savura mesele, ori unde să primești invitații. Fără doar și poate, niște pergole terase reprezintă una dintre grozăviile pe care astăzi nu doar că le poți visa, dar le și poți implementa cu ajutorul specialiștilor.

Am pregătit pentru tine câteva idei de instalare și proiectare pentru pergole terase, potrivite pentru spațiul tău exterior. Oricare dintre aceste idei de amenajare îți poate oferi un loc în care să poți respira liniștit un aer curat și unde să poți admira natura, cerul și împrejurimile. Instalarea de pergole terase îți va oferi o vedere relaxantă care te poate elibera de tot stresul după o zi de muncă.

Pergole terase: ce este o pergola climatica și cum se diferențiază de o pergola retractabila?

Când vine vorba de instalarea de pergole terase, o pergola climatica sau chiar o pergola retractabila în grădina sau chiar pe balconul casei tale dispune de o mulțime de avantaje. În primul rând, dacă apelezi la specialiști, este foarte ușor de construit și va arăta senzațional în momentul în care construcția este finalizată. Această structură simplă oferă opțiunile pentru a configura un loc care arată deosebit, cald și primitor cu flori și plante colorate.

Când alegi din varietatea de pergole terase disponibile pe Tende.ro, te poți aștepta ca spațiul din grădina, terasa sau veranda ta să fie de nerecunoscut datorită numeroaselor opțiuni de design pe care le poți integra cu succes cu ajutorul unei pergole climatice sau a unei pergole retractabile.

Pergola retractabila

Sursă foto Tende.ro

Pergola retractabila presupune un sistem automat de copertine conceput pentru a transforma spațiile deschise precum grădinile, verandele sau chiar balcoanele deschise în zone acoperite. O astfel de pergola retractabila poate fi instalată atât în zone dependente, cât și în cele independente, întrucât permite închiderea estetică și funcțională tuturor tipurilor de spații

 

Prin integrarea funcționalității în design, o pergola retractabila nu dispune doar de aspect elegant și perfect estetic, dar îi oferă și beneficii practice cum ar fi utilizarea 365, datorită posibilității de a fi folosită în toate cele 4 anotimpuri. În plus, cu diferitele sale modele și gama largă de culori, face din spațiile exterioare adevărate zone de relaxare.

Pergola climatica

Sursă foto Tende.ro

Dacă îți dorești să dispui de ceva mai mult control, recomandăm o pergola climatica. Fiindcă, spre deosebire de o pergola retractabila, aceasta pergola climatica dispune de o mai mare automatizare de la retractarea, rabatarea și rotirea lamelelor de aluminiu și până stabilirea unghiului de pătrundere al luminii pe diferite zone.

La ce să te aștepți de la o pergola climatica?

Pe lângă un design desăvârșit, după instalarea unei pergole climatice vei beneficia de atât de iluminarea potrivită pe zonele desemnate, cât și de protecție. Lamelele ajustabile ale pergolei permit controlul luminii, cât și controlul ventilației. De aceea, utilizatorul final al unei pergole poate controla umbra și lumina naturală și poate beneficia de protecție sporită.

 

O altă funcție deosebită a pergolei este utilizarea sa permanentă, adică 365 zile pe an! Dispune de niște sisteme de izolare super performanțe care mulțumită sistemelor cu sticlă securizată pot fi folosite tot anul, indiferent de sezonul în care te afli!

 

Iar când vine vorba de capriciile anotimpurilor fiecărui sezon, tehnologia care stă la baza acestor tipuri de pergole terase, o pergola climatica dispune de o tehnologie de ultima generație care îi permite distribuirea strategică a curenților de aer pentru a crea un mediu ideal atât la interior, cât și la exterior.

Reinventează-ți spațiul exterior cu ajutorul unor pergole terase!

Ce se întâmplă atunci când spațiul tău exterior devine sinonim cu libertatea? Vei deveni o dată cu el o persoană mai liniștită și fericită! Cu un acoperiș detașabil pentru terasa ta, zona de relaxare, zona de joacă, locul de luat masa, vor fi 100% confortabile.

 

Cum razele soarelui și căldura pot fi uneori insuportabile, nevoia de a-ți aranja spațiul verde sau zona exterioară devine inevitabilă. Instalarea de pergole terase pe acoperiș, în grădină sau pe balcon îți va permite să creezi un mic colț umbrit de paradis, menținând în același timp soarele sub control. Un joc de lumină și umbră, ventilație și răceală, în care tu să te bucuri de confort și bunăstare în orice moment!

Idei de proiectare pergole terase pentru spațiul tău exterior

Pergola retractabila cu acoperiș verde

Sistemul de acoperiș verde te poate ajuta să proiectezi o casă ecologică și eficientă din punct de vedere energetic. Poți alege să instalezi acoperișul verde deasupra pergolei și poți crea o zonă de living în aer liber – răcoroasă și relaxantă. Iar ca să fie tabloul perfect, nu uita să decorezi spațiul cu o mulțime de plante verzi.

Pergola climatica sau zona modernă pentru grătar

Zonele pentru grătar au devenit o caracteristică permanentă a grădinilor moderne. Poți alege să plantezi un arbore chiar deasupra zonei de grătar pentru a crea o umbră și pentru a vă oferi confort în zilele toride de vară.

Pergole terase indiferent de spațiul de care dispui!

Cel mai bun lucru când vine vorba despre pergole terase este că acestea pot fi instalate chiar și în cel mai mic spațiu. Chiar și într-un spațiu mic, dacă știi să te joci cu umbrele și cu suprafața disponibilă poți crea contraste izbitoare și spații diafane ajutându-te de o pergola climatica sau o pergola retractabila. În plus, dacă adaugi și o canapea confortabilă vei crea zona perfectă de relaxare în spațiul verde!

Creează spațiul pe care îl visezi cu pergola climatica sau retractabila

Dacă dispui de o grădină destul de spațioasă, cu un loc special în care ai ales să plasezi și o piscină, atunci poți lua în considerare crearea unei zone de living în aer liber folosindu-te de tehnologia oferită de pergola climatica!

Există atât de multe idei când vine vorba de instalarea unor pergole terase. Le poți integra în diferite moduri și stiluri cât să creezi spațiul tău unic de acasă, care să te reprezinte și să îți creeze acel sentiment primitor. Poți oricând să verifici oferta Tende.ro și să alegi modelul preferat de pergola climatica sau pergola retractabila pe care să îl plasezi așa cum preferi în zona exterioară a casei tale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini