Redactia.ro
Home » Știri » Persoanele care se mută aici primesc 5.000 de euro. Satul este unul de poveste și are peisaje fabuloase

Persoanele care se mută aici primesc 5.000 de euro. Satul este unul de poveste și are peisaje fabuloase

Persoanele care doresc să se mute într-un anumit loc din Italia pot primi pe loc suma de 5.000 de euro. Motivul pentru care autoritățile din acest sat, desprins parcă din filele de poveste, au luat această decizie uimitoare!

Satul care îți oferă 5.000 de euro ca să te muți acolo. Peisajul este unul de poveste

Cei care au ideea de a părăsi România, dar încă nu au luat o decizie clară cu privire la destinația lor, ar putea lua în considerare satul Petralia Soprana din Sicilia, Italia. Cei care decid să se mute aici primesc 5.000 de euro din partea autorităților italiene. Frumusețea acestui loc este una de neegalat, iar peisajele cu siguranță îți vor tăia răsuflarea.

Orașul Petralia Soprana din Sicilia este situat la sud-est de Palermo și este renumit în întreaga lume pentru clădirile sale medievale din piatră, străzile înguste și liniștite și festivalurile locale. În acest loc, puteți descoperi produse locale delicioase și să vă delectați cu cele mai frumoase peisaje.

Consiliul local al Petralia Soprana, sub conducerea primarului Pietro Macaluso, a implementat un program de stimulare financiară în efortul de a contracara depopularea care a afectat comunitatea Petralia Soprana. Satul găzduiește în prezent mai puțin de 3.000 de rezidenți, cu peste 50 de case părăsite. Persoanelor interesate să devină noi locuitori li se va acorda o sumă de 5.000 de euro pentru a acoperi costurile achiziționării și renovării uneia dintre casele abandonate din localitate.

Petralia Soprana este un sat liniștit, cu numeroase peisaje fermecătoare

Așezat pe o creastă înaltă, Petralia Soprana este recunoscut ca unul dintre cele mai frumoase sate din Italia. De-a lungul străzilor înguste, care serpuiesc printre clădirile medievale din piatră, se poate admira valea învăluită în ceață și chiar muntele Etna.

La un capăt al satului, se află o biserică construită din piatră. Piața principală este flancată de elegante arcade renascentiste ale catedralei, care inițial a fost, probabil, o moschee în secolul al X-lea, în perioada când arabii locuiau în acea zonă. Viața în Petralia Soprana este liniștită, cu excepția zilelor în care au loc festivități locale.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: