Redactia.ro
Home » Sport » Pescuit sportiv în plină pandemie

Pescuit sportiv în plină pandemie

GALERIE FOTO (2) Pescuit sportiv în plină pandemie

În plină criză pandemică de coronavirus în România, unele primării își văd în continuare nestingherite de activitate. Problema nu este că muncesc, însă, ci că agenda de priorități este una cel puțin ciudată în ciuda a tot ceea ce se întâmplă în jurul lor.

Să luăm de exemplu Primăria Medgidia. Pe 31 Martie 2020, în plină pandemie de COVID-19 (Coronavirus) și în situația excepțională privind starea de urgență, primarul Valentin Vrabie a programat și a ținut o ședință de consiliu local. Până aici poate nimic anormal. Dar una dintre propunerile de hotărâre pare de domeniul ridicolului ținând cont de problemele actuale. Astfel clubul CS Medgidia își va mări numărul de secții cu încă una și anume cu o secție de….. pescuit sportiv.

Pescuit sportiv în plină pandemie

Ca și notă de susținere primarul susține că a luat această decizie ca urmare a numeroaselor solicitări venite din partea locuitorilor municipiului Medgidia. În plus în nota de fundamentare se vorbește despre un unele studii făcute în anii anteriori în localitate și care ar scoate la iveală că în Medgidia se regăsesc undeva între 1000 și 1500 de practicanți ai pescuitului sportiv.

Clubul Sportiv Medgidia, structură sportivă înființată prin Hotărâre a Consiliului Local al Municipiului Medgidia, este înregistrat la Ministerul Tineretului și Sportului din anul 2017, cu un număr de 32 secții sportive, dintre care foarte multe cu activitate curentă, dintre care reamintim: fotbal, handbal, volei, box, lupte, judo, kempo, kick boxing, șah, natație, baschet, skandenberg și sportul pentru toți.

Aici poți vedea hotărârea Consiliului Local

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini