Redactia.ro
Home » Știri » Petra, nevăzătoarea care a cucerit România, se căsătorește la toamnă. Cine este și cu ce se ocupă soțul ei

Petra, nevăzătoarea care a cucerit România, se căsătorește la toamnă. Cine este și cu ce se ocupă soțul ei

GALERIE FOTO (6)

Petra Pintelei, o tânără nevăzătoare în vârstă de 30 de ani, a cucerit inimile românilor prin bunătatea și curajul ei exemplare. Deși vede doar 5%, această tânără a învățat să-și pună accentul pe simțurile ei auditive și să se bucure de fiecare aspect al vieții.

Născută cu o dizabilitate vizuală, Petra a fost încurajată de mama ei să-și depășească limitele și să se descurce în lumea de zi cu zi. Aceasta a învățat să fie curajoasă și independentă, fapt care i-a permis să se integreze în societate și să aibă o carieră de succes.

Iubirea fără limite, un exemplu de speranță absolută

Petra lucrează în cadrul Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Persoanelor cu Dizabilități și merge la serviciu în fiecare zi cu metroul, fapt ce o face extrem de fericită. Pentru Petra, fericirea vine din independență și din experiențele de neuitat pe care le trăiește în călătorii și în viața de zi cu zi. Petra își împărtășește zilnic bucuria și optimismul cu cei din jurul ei.

@grauriii Întregul podcast cu Petra îl găsiți pe canalul de Youtube „Graurii” #foryou #emotional #foryoupage #petra #singing ♬ sunet original – Graurii

Prin intermediul rețelelor sociale, aceasta îi încurajează pe oameni să se bucure de fiecare aspect al vieții și să privească încrezători spre viitor. Calitățile ei naturale, blândețea și bunătatea au făcut-o să fie apreciată și iubită de milioane de români. Petra a demonstrat că iubirea nu are limite și că dizabilitățile nu pot împiedica pe cineva să trăiască o viață plină de fericire și împlinire.

@andreeaolar04 #duet cu @rawdia #foryou ♬ Instrumen Sholawat Sedih – Yuda pratama

Logodna ei este o dovadă vie că dragostea poate învinge orice obstacol. Despre viitorul ei soț nu se cunsoc prea multe detalii, dar Petra a reușit să le facă urmăritorilor ei o descriere scurtă. A povestit despre cât de frumos și de minunat este soțul ei, prin ochii unei nevăzătoare, și a dat detalii despre cum s-a simțit îndrăgostirea pentru ea.

„Nu știu, nu cred că are explicație, tocmai, cred că atunci când te îndrăgostești cu adevărat nu poți să dai motive din astea, ca din lumea noastră. E ceva atât de magic încât nu poți să spui în cuvinte da, m-am îndrăgostit pentru că, cum spun alții, e frumos, e deștept. Nu, deci când te îndrăgostești pur și simplu simți ceva aici, în piept, și e ca dintr-o poveste, e o magie, nu se poate descrie în cuvinte și cred că cine are cuvinte să descrie în cuvinte asta nu este cu adevărat îndrăgostit.”, a declarat Petra în videoclipul postat de Graurii pe contul lor de TikTok.

Cadoul inedit oferit de Aryanna Karen

Aryanna Karen, deținătoarea titlului de „Cel mai bun designer de rochii de mireasă din România în 2023” s-a gândit, alături de prietenii Petrei, să îi facă acesteia o surpriză cu adevărat inedită. Știind că urmează nunta, în toamna acestui an, toți cei ce o admiră pe Petra s-au gândit să se asigure că tânăra nevăzătoare are deja pusă de-o parte rochia de mireasă. Alegerea nu a fost deloc una grea de făcut, iar Petra s-a bucurat până peste măsură de această surpriză, pentru că s-a simțit mireasă.

„Am auzit că vei fi mireasă în această toamnă. Băieții (n.r. Graurii, TikTok) m-au contactat și împreună cu ei avem o surpriză pentru tine. Vreau să-ți creez rochia de mireasă, dacă ești de acord și să ți-o dăruiesc.”, au fost cuvintele pline de emoție și tremur în glas ale Ariannei Karen.

@grauriii Petra a devenit astăzi mireasă 💎 #petra #foryou #mireasa #eveniment #nunta #rochiedemireasa #nevazator #viral #fyp #fanpage #surpriza #love #bucurie @Aryanna Karen ♬ The Weight of Glory – Josué Novais Piano Worship

Petra Pintelei este o adevărată inspirație pentru toți cei care o cunosc sau o urmăresc. Prin bunătatea ei, curajul și optimismul său contagios, Petra reușește să aducă lumină în viața celor din jur și să le ofere speranță și încredere în propriile lor puteri.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: