Redactia.ro
Home » Monden » Petre Roman a găsit elixirul tinereții veșnice! Cum arată fostul premier la 76 de ani

Petre Roman a găsit elixirul tinereții veșnice! Cum arată fostul premier la 76 de ani

GALERIE FOTO (2) petre roman

Oana Roman traversează o perioadă delicată din pricina despărțirii de Marius Elisei, însă încearcă să rămână optimistă și plină de energie de dragul fiicei sale, Isabela. Marți, pe 7 februarie, Oana Roman a primit o vizită la care nu s-ar fi așteptat. Cine a trecut pragul casei sale?

Oana Roman, vizită-surpriză din partea tatălui

Oana Roman a vorbit de nenumărate ori despre relația tensionată pe care a avut-o cu tatăl ei în perioada adolescenței și a tinereții, însă timpul a trecut, iar acum cei doi au o legătură cât se poate de bună.

oana roman si petre roman
Petre Roman pare să fi găsit elixirul tinereții

Fostul premier al României i-a făcut o vizită surpriză Oanei. Cei doi au petrecut timp de calitate, iar Oana s-a fotografiat alături de tatăl ei. Imaginea de colecție a fost arătată apoi fanilor de pe Instagram. Petre Roman pare să fi găsit elixirul tinereții, arătând la fel de bine. Ce-i drept, fostul politician apelează la un mic truc pentru a păcăli trecerea timpului, așadar își vopsește părul.

„A fost tata în vizită. Am povestit ca pe vremuri. A fost minunat.”, a scris Oana Roman în dreptul instantaneului care a fost foarte apreciat de către fani.

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit definitiv

La finalul lunii ianuarie, Oana Roman anunța pe Instagram despărțirea de Marius Elisei. Conform Oanei, relația dintre ei nu a mai putut fi salvată, în ciuda eforturilor pe care le-a depus de-a lungul timpului.

„Am hotărât acest lucru amândoi de ceva timp, dar el a stabilit să plece mult mai devreme. Eu mă simt eliberată de o mare povară. Nu mai aveam nicio șansă să salvăm ceva în relația noastră. Este un lucru pe care și eu mi l-am dorit. Vedem lucrurile diferit, aveam dorințe total diferite. Am încercat, dar mi-aș fi dorit ca acest lucru să nu se întâmple acum.

El a hotărât să plece mult mai devreme decât am stabilit. Nu este ok că eu am rămas singură acum cu toate pe cap, eu trebuie să am grijă de casă, de copil, de mama, eu trebuie să le fac pe toate. Dar asta este. Nici eu, nici el, nu eram fericiți, fiecare cu problemele lui.

Ultimul an a fost extrem de greu pentru mine, l-am simțit ca o povară. Lucrul ăsta trebuia să se întâmple mai demult. Probabil el va avea adevărul lui, povestea lui, nu mă interesează”, povestea, la vremea respectivă, Oana Roman.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: