Redactia.ro
Home » Monden » Petre Roman, pus la zid după ce a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman. Mitică Dragomir nu s-a mai abținut: ”Ce e asta, fratele meu?”

Petre Roman, pus la zid după ce a lipsit de la înmormântarea Mioarei Roman. Mitică Dragomir nu s-a mai abținut: ”Ce e asta, fratele meu?”

Recent, un val de reacții a marcat comunitatea socială și mediatică din România, urmare a absenței lui Petre Roman, fost prim-ministru al României, de la înmormântarea fostei sale soții, Mioara Roman. Evenimentul, care a avut loc pe 26 februarie, a adunat laolaltă numeroase personalități și a fost momentul unei adânci comemorări a unei figuri marcante, Mioara Roman, ce s-a stins din viață la venerabila vârstă de 83 de ani, după o perioadă îndelungată de îngrijire într-un azil.

Petre Roman, care a fost căsătorit cu Mioara Roman timp de peste trei decenii, a ales să participe doar la priveghiul organizat în ziua precedentă înmormântării, pe 25 februarie, unde a adus un omagiu prin depunerea unui buchet de flori albe. Această acțiune a fost interpretată ca un ultim gest de respect și adio, însă absența sa de la ceremonia funerară a stârnit întrebări și speculații.

Petre Roman, pus la zid de Mitică Dragomir pentru absența de la înmormântarea Mioarei

Intrând în detaliile acestei situații delicate, se remarcă critica publică adresată de Mitică Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal și un apropiat al familiei Roman, față de Petre Roman pentru decizia sa de a nu fi prezent la funerarii.

„Sunt revoltat pentru că am cunoscut-o și pe ea, și pe Petre. Copiii mei au fost prieteni cu copiii lui. Și mai sunt supărat pe Petre, când mă întâlnesc cu el îi spun: `Cum, te duci cu un buchet de flori și nu te duci la înmormântare?`.

Fă-i o coroană cât casa de mare, că nu sărăcești. A fost soția ta 33 de ani, frate! Ați crescut copii împreună! Te duci tu cu un buchet de flori? Ce e asta, fratele meu? Sunt foarte supărat pe el și când mă întâlnesc cu el îi spun. (…)”, a declarat mitică Dragomir, potrivit Fanatik.

De ce a lipsit Petre Roman de la înmormântare

Conform relatărilor celor prezenți și a observațiilor din spațiul public, se sugerează că Petre Roman ar fi preferat să nu participe la înmormântare pentru a evita atragerea atenției excesive asupra sa într-un moment atât de solemn și personal. Cu toate acestea, fostul prim-ministru nu a oferit declarații oficiale care să confirme sau să infirme aceste speculații, lăsând loc unui val de interpretări.

Absența lui Petre Roman de la funeraliile fostei sale soții nu numai că a generat reacții în rândul apropiaților și observatorilor, dar a deschis și un dialog mai amplu despre normele și așteptările sociale legate de participarea la evenimentele care marchează finalul vieții unei persoane. Critica adusă de Mitică Dragomir subliniază tensiunile dintre obligațiile publice și cele personale, între dorința de discreție și așteptările comunității.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: