Redactia.ro
Home » Știri » Petrecere pe manele la nunta lui Drăguș. Șumudică a fost în centrul atentiei

Petrecere pe manele la nunta lui Drăguș. Șumudică a fost în centrul atentiei

Pe 10 iulie, fotbalistul Denis Drăguș și Vanessa Mara și-au unit destinele într-o ceremonie impresionantă. Cei doi au ales să-și celebreze iubirea în prezența familiei și prietenilor apropiați, avându-l ca naș pe renumitul antrenor Marius Șumudică. Evenimentul a fost găzduit de un restaurant elegant din Ciolpani, județul Ilfov, și a reunit numeroase personalități din lumea fotbalului românesc.

Povestea de dragoste a lui Denis și Vanessa

Povestea de dragoste dintre Denis Drăguș și Vanessa Mara este una de lungă durată, începută încă din copilărie. Cei doi s-au cunoscut pe când erau copii și, de-a lungul anilor, au transformat o frumoasă prietenie într-o relație solidă și plină de iubire. În prezent, Denis și Vanessa au doi copii împreună, iar evenimentul de ieri a marcat atât nunta lor, cât și botezul fiicei lor.

Nunta amânată din cauza EURO 2024

Inițial, nunta a fost programată pentru luna mai, dar a fost amânată din cauza calificării Naționalei României la EURO 2024. Astfel, mirii au ales să facă marele pas pe 10 iulie, în aceeași zi cu botezul fiicei lor, transformând evenimentul într-o sărbătoare dublă. Petrecerea a fost una de excepție, iar atmosfera a fost animată de prezența unor nume mari din fotbalul românesc.

Marius Șumudică, nașul sufletului petrecerii

Marius Șumudică, cunoscut pentru carisma și energia sa, a fost nașul cuplului și sufletul petrecerii. Îmbrăcat elegant, antrenorul s-a distrat pe ringul de dans și a fost o prezență constantă pe tot parcursul evenimentului. El a impresionat pe toată lumea cu abilitățile sale de dansator, distrându-se pe ritmuri de manele și încurajând atmosfera de sărbătoare.

Momente memorabile cu Luis Gabriel

Unul dintre momentele de vârf ale serii a fost asigurat de artistul Luis Gabriel, care a reușit să scoată nuntașii pe ringul de dans cu interpretările sale pline de energie. Marius Șumudică, un adevărat susținător al distracției, nu a ezitat să se alăture petrecerii, dansând și bucurându-se de fiecare moment.

@orangesportromania Show la nunta lui Denis Drăguș 🎼🎤🚀 #denisdragus #florinelcoman ♬ son original – Orange Sport

Cuvintele de laudă ale nașului

Marius Șumudică a avut doar cuvinte de laudă pentru finul său, Denis Drăguș. „Denis este ceva aparte, este un băiat cu un caracter deosebit. De fiecare dată când mă întâlnesc cu el îmi spune că numai datorită mie a ajuns unde a ajuns, dar nu este adevărat. Este meritul lui în primul rând. A dat peste un antrenor român care tot timpul a crezut în jucătorii români. L-am trecut pe buletin lângă copilul meu acum, sunt ca și tatăl lui, el este ca și băiatul meu. Avem o relație specială”, a declarat Șumudică.

Antrenorul a continuat să își exprime aprecierea și sprijinul pentru Denis: „Mă bucur că în această seară sunt alături de familia lui frumoasă și îi doresc din tot sufletul casă de piatră. Pe plan profesional sunt ferm convins că nu a arătat încă tot potențialul pe care îl are și că este un jucător de primele cinci campionate ale Europei”.

Nunta lui Denis Drăguș și Vanessa Mara a fost cu adevărat un eveniment de neuitat, marcat de momente pline de emoție și bucurie. Decorurile elegante, muzica aleasă cu grijă și atmosfera caldă au contribuit la o seară perfectă. Prezența colegilor și prietenilor apropiați a adus un plus de strălucire evenimentului, iar mirii s-au bucurat din plin de această zi specială.

Evenimentul a fost organizat impecabil, fiecare detaliu fiind atent planificat pentru a asigura o experiență de neuitat pentru toți invitații. Meniul a inclus o varietate de delicatese, de la preparate tradiționale la specialități internaționale, satisfăcând gusturile tuturor participanților. De asemenea, decorurile elegante și locația selectă au creat un cadru perfect pentru o nuntă de vis.

Bucuria unui început nou

Pentru Denis și Vanessa, această nuntă nu reprezintă doar o ceremonie oficială, ci și un nou început în viața lor împreună. Cu doi copii frumoși și o relație solidă, cuplul privește cu încredere și entuziasm spre viitor. Succesul lui Denis pe terenul de fotbal și sprijinul constant al Vanessei formează baza unei vieți fericite și împlinite.

Pe lângă fericirea personală, Denis Drăguș continuă să se concentreze și pe cariera sa profesională. Reușitele de pe terenul de fotbal și sprijinul primit de la cei dragi îi oferă motivația necesară pentru a-și atinge obiectivele și a performa la cel mai înalt nivel. Nunta a fost o pauză binevenită, oferindu-i șansa de a se relaxa și de a se bucura de momente speciale alături de cei apropiați.

Evenimentul a evidențiat și legăturile strânse dintre jucătorii echipei naționale. Prezența colegilor la nuntă și momentele de bucurie împărtășite demonstrează prietenia și camaraderia care există în cadrul echipei. Această unitate este esențială pentru succesul pe teren și contribuie la o atmosferă pozitivă și motivantă în cadrul echipei.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: